FamousWhy.ro Forum: Probleme Cu Yahoo Messenger - FamousWhy.ro Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Cu Yahoo Messenger

#1 User is offline   Adi Barb Icon

  • Administrator
  • Icon
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Admini
  • Posts: 2,445
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 06 September 2007 - 11:41 AM


De ceva timp dupa ce dau Sign In la Yahoo Messenger dureaza peste 5 minute pana pot sa incep sa vorbesc cu prietenii din lista.

E ceva ciudat si inexplicabil. E updatat la zi. Singurul lucru pe care l-am facut e ca am scos Yahoo Toolbar si toate aplicatiile lor. O avea vreo legatura? Ati intalnit problema asta?
0

#2 User is offline   Angel Icon

  • Addictive Blue
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 1,090
  • Joined: 02-September 07
  • Gender:Female
  • Location:wherever waltz is played
  • Idolul Meu:Matthew Bellamy

Posted 06 September 2007 - 11:43 AM

Yahoo toolbar e doar o chestie inutilă . N'are nicio legătură. Nici eu nu am yahoo toolbar , şi totu' e īn regulă cu messengerul :) .
0

#3 User is offline   kappa Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 45
  • Joined: 05-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 06 September 2007 - 11:49 AM

View PostAdi Barb, on Sep 6 2007, 09:41 AM, said:

De ceva timp dupa ce dau Sign In la Yahoo Messenger dureaza peste 5 minute pana pot sa incep sa vorbesc cu prietenii din lista.

E ceva ciudat si inexplicabil. E updatat la zi. Singurul lucru pe care l-am facut e ca am scos Yahoo Toolbar si toate aplicatiile lor. O avea vreo legatura? Ati intalnit problema asta?


ai incercat sa il reinstalezi?
0

#4 User is offline   Adi Barb Icon

  • Administrator
  • Icon
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Admini
  • Posts: 2,445
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 06 September 2007 - 12:07 PM

View PostAngel, on Sep 6 2007, 12:43 PM, said:

Yahoo toolbar e doar o chestie inutilă . N'are nicio legătură. Nici eu nu am yahoo toolbar , şi totu' e īn regulă cu messengerul :) .


E inutila intr-adevar. Pe langa ea inutile sunt toate serviciile lor Yahoo Services parca le zice. Eu la ele ma refeream ca si pe ele le-am scos.

View Postkappa, on Sep 6 2007, 12:49 PM, said:

ai incercat sa il reinstalezi?


L-am reinstalat de mai multe ori si face la fel. Mi-e groaza sa reinstalez sistemul de operare pentru ca e un balamuc de informatie pe el, in special pe desktop, my documents si program files si cred ca mi-ar lua cateva ore bune pana sa vad ce imi mai trebuie si ce nu ca sa fac backup. :(
0

#5 User is offline   woody Icon

  • Membru Activ
  • PipPip
  • Group: Membri Activi
  • Posts: 205
  • Joined: 03-September 07
  • Gender:Male

Posted 07 September 2007 - 05:10 PM

poate fi o problema cu port-urile... yahoo messenger foloseste portul 5050 in mod normal... daca portul asta ti-e ocupat de alt program sau blocat de la provider, messengeru cauta alt port pt a se conecta... si de asta sta mai mult la conectare.
0

#6 User is offline   Angel Icon

  • Addictive Blue
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 1,090
  • Joined: 02-September 07
  • Gender:Female
  • Location:wherever waltz is played
  • Idolul Meu:Matthew Bellamy

Posted 07 September 2007 - 05:16 PM

Şi eu am avut probleme cu messengerul. Cum dădeam click pe un contact să vorbec cu el , dădea o eroare şi trebuia să-i dau exit. N-am putut rezolva nicicum, deci am reinstalat windows-ul.
0

#7 User is offline   Kryssy Icon

  • ✿ ~♥~ ✿
  • Icon
  • Group: Moderatori
  • Posts: 171
  • Joined: 06-September 07
  • Gender:Female
  • Location:Earth

Posted 07 September 2007 - 11:24 PM

View PostAdi Barb, on Sep 6 2007, 01:07 PM, said:

E inutila intr-adevar. Pe langa ea inutile sunt toate serviciile lor Yahoo Services parca le zice. Eu la ele ma refeream ca si pe ele le-am scos.
L-am reinstalat de mai multe ori si face la fel. Mi-e groaza sa reinstalez sistemul de operare pentru ca e un balamuc de informatie pe el, in special pe desktop, my documents si program files si cred ca mi-ar lua cateva ore bune pana sa vad ce imi mai trebuie si ce nu ca sa fac backup. :(



nu e nevoie sa resintalezi sistemul de operare.
fa-ti timp liber si intra in control panel dezinstaleaza toate porcariile, istaleaza un program de curatat registrii, scaneaza cu un antivirs bun, un spyware ceva, si seteaza Y!messul bine.
0

#8 User is offline   Adi Barb Icon

  • Administrator
  • Icon
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Admini
  • Posts: 2,445
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 07 September 2007 - 11:41 PM

Am tot incercat sa scot si sa dezinstalez toate porcariile... insa in zadar. Chiar ma gandesc la instalarea din nou a XP-ului. Problema nu e numai cu conectatul la server lui yahoo... e si dupa, pentru ca dupa ce astept 5 min, mai astept inca 5 ca sa incarce lista de prieteni si mesajele offline, precum si fereastra aia cu bazaconiile lor de reclame si filmulete care cred ca are 5 Mb :D
0

#9 User is offline   constantine Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 71
  • Joined: 04-September 07

Posted 08 September 2007 - 12:56 AM

Jos cu el :)))
0

#10 User is offline   Adi Barb Icon

  • Administrator
  • Icon
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Admini
  • Posts: 2,445
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 08 September 2007 - 02:33 AM


Asta ma gandeam si eu... trebuie sa ma gaseasca o zi bine motivat si determinat sa incep un asemenea proces. Am mii de fisiere cred imprastiate in mii de directoare ... care mai de care mai pierdute prin alte sub-directoare :)
0

#11 User is offline   Kryssy Icon

  • ✿ ~♥~ ✿
  • Icon
  • Group: Moderatori
  • Posts: 171
  • Joined: 06-September 07
  • Gender:Female
  • Location:Earth

Posted 08 September 2007 - 06:05 PM

de ce nu va faceti voi o partitie separata pt Windows (si numai pt windows) si sa va tineti fisiere, documente, poze, filme, muzici pe alte partitii, si cand are "buba" reinstalati win si gata....
0

#12 User is offline   woody Icon

  • Membru Activ
  • PipPip
  • Group: Membri Activi
  • Posts: 205
  • Joined: 03-September 07
  • Gender:Male

Posted 08 September 2007 - 06:38 PM

eu unu nu am partitii pe hdd... fiindca nu am de gand sa dau format vreodata la pc... :D
Attached File  Clipboard02.jpg (54.81K)
Number of downloads: 8
0

#13 User is offline   Breath Icon

  • Membru Activ
  • PipPip
  • Group: Membri Avansaţi
  • Posts: 191
  • Joined: 04-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Pe un nor de praf...
  • Idolul Meu:TU

Posted 08 September 2007 - 07:03 PM

Si eu am o problema cu Yahoo Messenger. Atunci cand intru intr-o conferinta, se blocheaza calculatorul. Daca stie cineva cum pot rezolva... Multumesc.
0

#14 User is offline   puiu Icon

  • Faimos Simpatic
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 204
  • Joined: 04-September 07
  • Gender:Male
  • Location:etajul XI

Posted 09 September 2007 - 10:31 AM

incearca sa dregi windows cu: windoc de la norton

eu am 4 hdd si cel de 20 gb e C
0

#15 User is offline   addict Icon

  • Membru Avansat
  • Icon
  • Group: Moderatori
  • Posts: 1,174
  • Joined: 09-September 07
  • Gender:Female

Posted 09 September 2007 - 12:23 PM

Mai simplu ar fi sa iei o versiune putin mai veche de Y!m care nu are bugguri ca versiunea noua.

This post has been edited by Angel: 09 September 2007 - 12:25 PM
Reason for edit:: Te rog să nu mai foloseşti "k" īn postări īn loc de "ca"/"că", mulţumim :).

0

#16 User is offline   Breath Icon

  • Membru Activ
  • PipPip
  • Group: Membri Avansaţi
  • Posts: 191
  • Joined: 04-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Pe un nor de praf...
  • Idolul Meu:TU

Posted 09 September 2007 - 12:49 PM

Si totusi nu exista un pach pentru a rezolva problema asta?
0

#17 User is offline   Jewels Icon

  • mighty and strong... păi, cum altfel ?!?
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 1,095
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Female
  • Location:in inima Cuiva...
  • Interests:muzica, filme, calatorii, lectura, prieteni, navigatul'
  • Idolul Meu:God... He is the Music in me!

Posted 09 September 2007 - 11:33 PM

View PostAdi Barb, on Sep 6 2007, 10:41 AM, said:

De ceva timp dupa ce dau Sign In la Yahoo Messenger dureaza peste 5 minute pana pot sa incep sa vorbesc cu prietenii din lista.

E ceva ciudat si inexplicabil. E updatat la zi. Singurul lucru pe care l-am facut e ca am scos Yahoo Toolbar si toate aplicatiile lor. O avea vreo legatura? Ati intalnit problema asta?


Interesant... Eu am lasat tot ce mi-a dat Yahoo in Internet Explorer :D si deschid paginile cu Firefox care e mult mai rapid.Si de la o vreme aveam probleme cu Explorerul, daca deschideam mai multe taburi, se inchideau toate cu eroare si imi dadea totul peste cap.
Dar yahoo mess merge bine...deocamdata :unsure:
0

#18 User is offline   1.Q.u Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 43
  • Joined: 03-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 11 September 2007 - 10:21 PM

View PostAdi Barb, on Sep 6 2007, 09:41 AM, said:

De ceva timp dupa ce dau Sign In la Yahoo Messenger dureaza peste 5 minute pana pot sa incep sa vorbesc cu prietenii din lista.

E ceva ciudat si inexplicabil. E updatat la zi. Singurul lucru pe care l-am facut e ca am scos Yahoo Toolbar si toate aplicatiile lor. O avea vreo legatura? Ati intalnit problema asta?

adi..aceasta probl poate aparea si din cauza arhivei ma gandesc...poate ma insel...nu stiu ce sa zic....sa verifici...;)
0

#19 User is offline   praetor Icon

  • Boboc
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 51
  • Joined: 18-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:Proiectat si implementat sisteme de comunicatii. ^_^

Posted 18 November 2007 - 11:25 PM

Incearca cu un client alternativ. Vezi cum se comporta.
Daca merge ok e de la Y!Messenger, in acest caz verifica acolo, inainte de autentificare la connection settings ce folosesti.

Incearca cu "No Proxies" si apoi "Firewall With No Proxies". Vezi care-ti merge cel mai bine.
0

#20 User is offline   Profu' Icon

  • Dumnezeu
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 669
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 25 November 2007 - 02:23 PM

mie si la deschidere si la inchidere imi da o eroare stupida cum ca n-a citit nu stiu ce...dar merge f. bine, nu se inchide nu nimic...(ma refer la ultima versiune)
0

#21 User is offline   Kryssy Icon

  • ✿ ~♥~ ✿
  • Icon
  • Group: Moderatori
  • Posts: 171
  • Joined: 06-September 07
  • Gender:Female
  • Location:Earth

Posted 25 November 2007 - 08:38 PM

View PostProfu, on Nov 25 2007, 02:23 PM, said:

mie si la deschidere si la inchidere imi da o eroare stupida cum ca n-a citit nu stiu ce...dar merge f. bine, nu se inchide nu nimic...(ma refer la ultima versiune)


am si eu Y!mess 9 beta... vad ca e mai reusit decat 8-ul...
pana acum nu a facut nici o problema... sper sa tina :rolleyes:
0

#22 User is offline   Angel Icon

  • Addictive Blue
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 1,090
  • Joined: 02-September 07
  • Gender:Female
  • Location:wherever waltz is played
  • Idolul Meu:Matthew Bellamy

Posted 25 November 2007 - 08:53 PM

View PostKryssy, on Nov 25 2007, 08:38 PM, said:

am si eu Y!mess 9 beta... vad ca e mai reusit decat 8-ul...
pana acum nu a facut nici o problema... sper sa tina :rolleyes:

şi eu tot yahoo 9 am , e chiar făinuţ
0

#23 User is offline   Darby Icon

  • dissolved girl
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 370
  • Joined: 25-October 07
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Posted 26 November 2007 - 01:55 PM

Mie nu-mi place Y!M9, ma tenta sa stau pe invisible si sa privesc ce... fac altii... plus ca i-am gasit ceva buguri.
Oricum de cateva zile nu-mi merge bine transferul de melodii. Se blocheaza ca naiba desi calculatorul n-are probleme cu alte aplicatii. Enervant!
0

#24 User is offline   praetor Icon

  • Boboc
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 51
  • Joined: 18-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti
  • Interests:Proiectat si implementat sisteme de comunicatii. ^_^

Posted 26 November 2007 - 11:56 PM

@Darby: deh, e beta.

Pacat ca toti utilizatorii se uita dupa "bling-bling"-ul versiunilor noi de aplicatii in loc sa caute alternative de comunicare mult mai "light" dpdv al resurselor.

In esenta, tot textul e de baza in comunicarea online.
0

#25 User is offline   Darby Icon

  • dissolved girl
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 370
  • Joined: 25-October 07
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Posted 27 November 2007 - 10:40 PM

Folosesc 8. Si 8-ul e beta? :-/ Astazi am observat ca a mers mai bine cu cineva, poate e din cauza dosarului plin cu chestii care se deschide mai greu. =))
0

#26 User is offline   Angel Icon

  • Addictive Blue
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 1,090
  • Joined: 02-September 07
  • Gender:Female
  • Location:wherever waltz is played
  • Idolul Meu:Matthew Bellamy

Posted 27 November 2007 - 10:42 PM

de fapt , versiunea 8.1 e varianta final . beta īnseamnă că e īncă īn testări :girl_wink:
0

#27 User is offline   Darby Icon

  • dissolved girl
  • Icon
  • Group: Faimosi
  • Posts: 370
  • Joined: 25-October 07
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Posted 27 November 2007 - 11:03 PM

Inseamna ca alta e problema. :D Oricum, nu sunt singura stresata de transferul incet - din cate am auzit - dar cu blocarea, probabil, singura.
0

#28 User is offline   zvartoshu Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 54
  • Joined: 29-March 08
  • Location:bucuresti

Posted 01 April 2008 - 11:10 PM

Din experienta , nu e prima oara cand POCNESTE petarda de messenger. Prima oara cand crapa nu mai stie sa se conecteze , baga o eroare de genul , conexiunea nu poate fi facuta , mai are momente cand se conecteaza sta ce sta si cade pe jos :D , mai are momente cand viseaza ca sa conectat pe alt pc id de messenger . Nu intrati in panica , ADIMEX , e un spy care turbeaza la propriu conexiunea. Mai este si atdmt si skiters cu blocarea porturilor de messenger . Dat ca urmare ale celor intamplate eu nu mai folosesc aceasta panarama de program , sincer am avut bataie de cap . Nu mai zic intamplarile pe serverul de retea ce trante imi facea cand de la el am ramas fara net toata suflarea ca a luat cu reclamele alea beearshare versiunea de 5 stele aia care PUNE DOP la OUTPUT . Deci ca sa nu ziceti ca nu zic mai bun e un chatbox , un chat , ceva de genul http://muzica-la.3-a.net:8080 sau http://muzica-la.3-a.net/3.htm unde ai CHATBOX-UL unde stau pe el . Oricum am ramas ca la dentist eu ca au venit cei cu revizia serverului si mi-a spus de laobraz , "in pc din casa folosesti si virusi sa stai pe programe de talk-ing aici nu mai ai VOIE " deci .. ales - bules . :lol:
0

#29 User is offline   sEtH Icon

  • Administrator
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 632
  • Joined: 03-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova, Romania
  • Interests:Games-urile!!! :D
  • Idolul Meu:Will Smith

Posted 10 June 2008 - 12:01 PM

Probleme cu Yahoo messenger o sa existe intotdeauna pentru ca are foarte multe bug-uri si sunt si prea multi utilizatori.
0

#30 User is offline   QvoVadis Icon

  • Membru Avansat
  • PipPipPip
  • Group: Membri Avansaţi
  • Posts: 628
  • Joined: 18-January 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 25 June 2008 - 05:59 PM

O problema cu Yahoo Messenger (v. 8.1) care ma streseaza, chiar si dupa ce am reinstalat sistemul de operare (XP).
Comunicarea instantanee pe mess merge ok pana la un anumit punct, dupa care nu mai primesc nimic de la interlocutor, care scrie-scrie randuri intregi. Ori imi vin gramada toate mesajele dupa o perioada de timp nedeterminata, ori pot vedea calupul de mesaje numai daca ma reconectez.
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users