Page 1 of 1
Ce Vad Eu...
Posted 21 April 2010 - 07:41 PM
craiova_murdara.jpg (288.51K)
Number of downloads: 5
Asta vad eu aproape in fiecare dimineata de la geamul meu din dormitor......Nu cumva imaginile astea se sedimenteaza undeva in subconstient si ne fac mai tristi si mai pesimisti, si poate chiar mai rai....?
Posted 22 April 2010 - 07:00 AM
asta este unul din motivele pentru care m-am mutat din Bucuresti in provincie. Si cand zic provincie nu ma refer in munti departe, ci doar la cativa km de oras. Dar imaginea se schimba radical. Mai nou m-am mutat inapoi in Bucuresti, de vreo 2-3 luni, de cand stau acasa la prietena mea. Norocul e ca geamurile nu sunt pe partea cu soseaua, iar cartierul este cat de cat respectabil si nu vezi tigani sau gunoaie. Traiasca "Aviatiei".
Pana sa ma mut la Corbeanca, stateam in cartierul Lacul Tei, iar privelistea era compusa dintr-o intersectie in care vedeai tiganii florari, in cele 4 colturi ale ei, baietii stransi la un internet caffe, majoritatea fiind de etnie roma, sau noaptea mai vedeai cum florarii se incaiera pentru "furat de clienti" ). Era o nebunie, mai ales in cele 6-7 intamplari importante din acea intersectie : un tramvai a ars complet intr-o var, flacarile ridicandu-se pana la mine la etajul 5, un tramvai a calcat o babuta, o dacie break a intrat cu 120km/h sub un tramvai care vira la stanga, 2 masini s-au facut praf si pulbere, una dintre ele ajungand rasturnata pe trotuar, etc etc etc....sunt mult mai multe, dar cred ca ma opresc aici, probabil de-asta ii si spune intersectia blestemata.
Tu vezi niste tigani pe la gunoaie, si lume plecand la treaba sau ducand copilul la scoala. Nu e nimic prea rau...gandeste-te la ce am scris mai sus, si vezi ce concluzie tragi.
Pana sa ma mut la Corbeanca, stateam in cartierul Lacul Tei, iar privelistea era compusa dintr-o intersectie in care vedeai tiganii florari, in cele 4 colturi ale ei, baietii stransi la un internet caffe, majoritatea fiind de etnie roma, sau noaptea mai vedeai cum florarii se incaiera pentru "furat de clienti" ). Era o nebunie, mai ales in cele 6-7 intamplari importante din acea intersectie : un tramvai a ars complet intr-o var, flacarile ridicandu-se pana la mine la etajul 5, un tramvai a calcat o babuta, o dacie break a intrat cu 120km/h sub un tramvai care vira la stanga, 2 masini s-au facut praf si pulbere, una dintre ele ajungand rasturnata pe trotuar, etc etc etc....sunt mult mai multe, dar cred ca ma opresc aici, probabil de-asta ii si spune intersectia blestemata.
Tu vezi niste tigani pe la gunoaie, si lume plecand la treaba sau ducand copilul la scoala. Nu e nimic prea rau...gandeste-te la ce am scris mai sus, si vezi ce concluzie tragi.
Posted 22 April 2010 - 10:56 AM
tot e mai bine
dar daca va arat ce vad eu daca ma trezesc la Corbeanca cred ca ma injurati )
dar daca va arat ce vad eu daca ma trezesc la Corbeanca cred ca ma injurati )
Attached File(s)
-
Photo-07522.jpg (155.69K)
Number of downloads: 2
Page 1 of 1