FamousWhy.ro Forum: Problema La Aprinderea Calculatorului - FamousWhy.ro Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problema La Aprinderea Calculatorului

#31 User is offline   XEN Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 89
  • Joined: 08-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova, Romania
  • Idolul Meu:Napoleon

Posted 13 September 2007 - 06:07 PM

Intrebarea e cine are timp Mihaitza
0

#32 User is offline   Mihaita Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri Activi
  • Posts: 86
  • Joined: 12-September 07

Posted 13 September 2007 - 06:23 PM

cine îsi gaseste...
seara, o ora, doua, si e gata, ca nu dureaza deloc mult, mai mult dureaza naibii instalarea... :angry:
Mai ales daca merge ceva nashpa
0

#33 User is offline   aLeX Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 1
  • Joined: 14-December 07
  • Gender:Male
  • Location:Prin zone....
  • Idolul Meu:Dumnezeu ;))

Post icon  Posted 14 December 2007 - 11:07 PM

Mie imi intra automat in BIOS si nu stiu dc ca inainte numi intra. Credeti ca stie cineva dc ? Tot asa cand deschid calculatoru sau cand ii dau restart :(
0

#34 User is offline   sEtH Icon

  • Administrator
  • Icon
  • Group: Admini
  • Posts: 632
  • Joined: 03-September 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova, Romania
  • Interests:Games-urile!!! :D
  • Idolul Meu:Will Smith

Posted 16 January 2008 - 12:45 AM

Ciudata problema ai alex, incearca sa cauti pe google "Bios problems" sau altceva poate gasesti... :D
0

#35 User is offline   Adi Barb Icon

  • Administrator
  • Icon
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Admini
  • Posts: 2,445
  • Joined: 31-August 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 16 January 2008 - 08:28 AM

View PostaLeX, on Dec 14 2007, 11:07 PM, said:

Mie imi intra automat in BIOS si nu stiu dc ca inainte numi intra. Credeti ca stie cineva dc ? Tot asa cand deschid calculatoru sau cand ii dau restart :(


Poate a ramas tasta blocata... si mie imi ramanea F5-ul blocat acum vreo cativa ani si ma miram de ce imi intra numai in safe-mode. :)
0

#36 User is offline   zvartoshu Icon

  • Boboc
  • Pip
  • Group: Membri
  • Posts: 54
  • Joined: 29-March 08
  • Location:bucuresti

Posted 06 April 2008 - 06:05 PM

la scoala de mecatronica ce am aboslvit o am avut si lectia de descarcare de curenti electrostatici acumulati de la firele de retea de la monitor si mai ales din sursa din PC . Ca urmare a acestor mari neplaceri , am tras tzaraneste din curte o sarma RG117 de cablu de armata si am legato de pc . la capatul din curte am batut o teava de 1.7m in pamant pana a ramas afara 30cm . Tin sa spun ca era sa pliciui de 2 ori monitorul ca in momentul cand il conectam ma curentam de toata frumusetea si mai facea si scantei mari .
Am mers la scoala si am explicat profesorului
DOmn profesor a analizat cauza si efectul si a afirmat , da , de aici e problema , scoare firul de retea si vezi daca mai pisca asa oribil , am urmat si tin sa spun ca nu mai curenta masiv dar scantei facea . Am urmat sa merg fara fir de retea si intr-o buna zi , am bagat si am stat pe net , am vazut eu ca a pornit monitorul sa stins iar a pornit si nu am bagat de seama de la ce asa ceva
in fine , pe la 3 ore de la pornire am observat ca sfaia ceva in monitor , am mers asa zicand ca zornaie ventura de 21kw de pe tub ca a imbatranit , si de o data a paufait si sa inchis . am desfacut monitorul si toate condensatoarele de pe sursa erau umflate , traful de linii era aproape in scurt . Merf la laborator chit ca eram peste program . Vine profesorul , imi cere pc , i-l dau si il desface , imi zice , vezi ca masa de la placa de retea vine o data cu firele ce nu se conecteaza
. Mai desface si sursa si observa condesnsatoarel de descarcare afumate . imi zice , vezi schimba ce e afumat , si vezi ce se mai intampla , ia aparat de masura cu ac si masoara intre cine si cine se intampla , vin acasa vesel si ma pun pe masuratoare .. dau de legatura de la retea , cu placa de retea ca are o tensiune de 17v de curenta de turba la degete , gen lovitura peste degete , duopa care 104v intre monitor si pc . Atunci am legat firul si impamintarea si am masurat , arata 1.62v si nu mai pisca neam . Am luat un monitor la nevoie , si tzin sa spun ca nu mai au aparut probleme !
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users