Page 1 of 1
Conducere Fără Permis
Posted 18 August 2008 - 11:18 PM
Aţi condus înainte să vă primiţi permisul? Ce părere aveţi despre cei care se apucă şi fac pe deştepţii la volan, deşi ştiu că nu au permis? Este şofatul chiar atât de previzibil încât să fii capabil să conduci prin oraş cu 70-80 la oră, plin de încredere?
Spun asta deoarece am auzit de cazuri cu accidente grave făcute din cauza inconştienţei celor fără permis. Ştiu că un act doveditor nu înseamnă mare lucru şi că cea mai importantă e experienţa, dar e groaznic că unii ajung să aibă experienţă în conducere fără să facă o şcoală sau să cunoască măcar teoria necesară. Se joacă pur si simplu cu viaţa sa şi cu cea a celor din jurul său...
Posted 19 August 2008 - 07:44 AM
am condus inainte sa imi iau permisul dar doar prin locuri lipsite de circulatie, pe drumuri vechi, pe camp, pe unde am apucat...cam de pe la 14 ani
am condus si cu permisul suspendat (mi-l luase pentru 2 beri amarate, dar asta e, legea e lege si de-atunci m-am invatat minte), aproximativ 2 luni de zile. Mergeam pe DN1 pana in Bucuresti, apoi predam stafeta cate unui prieten, asta pana mi-am luat permisul inapoi. Oricum nu ma mandresc cu asta dar chiar aveam nevoie de masina ca de apa, si nici nu recomand acest comportament pentru ca nu e bun. Se poate face puscarie pentru asta.
Mai bine luati permisul si mai vedeti dupa ce faceti, si -asa sunt destui idioti pe drumurile noastre. Eu mi-am permis sa merg fara permis pentru ca eu zic ca am indemanarea necesara pentru a evita accidente, chiar daca nu ar fi din vina mea. In 6 ani de permis si aproximativ 400.000 km efectuati nu am avut decat un eveniment minor acum vreo 2 ani pe baza oboselii, soldat doar cu o usoara sifonare a vechii Solenze
am condus si cu permisul suspendat (mi-l luase pentru 2 beri amarate, dar asta e, legea e lege si de-atunci m-am invatat minte), aproximativ 2 luni de zile. Mergeam pe DN1 pana in Bucuresti, apoi predam stafeta cate unui prieten, asta pana mi-am luat permisul inapoi. Oricum nu ma mandresc cu asta dar chiar aveam nevoie de masina ca de apa, si nici nu recomand acest comportament pentru ca nu e bun. Se poate face puscarie pentru asta.
Mai bine luati permisul si mai vedeti dupa ce faceti, si -asa sunt destui idioti pe drumurile noastre. Eu mi-am permis sa merg fara permis pentru ca eu zic ca am indemanarea necesara pentru a evita accidente, chiar daca nu ar fi din vina mea. In 6 ani de permis si aproximativ 400.000 km efectuati nu am avut decat un eveniment minor acum vreo 2 ani pe baza oboselii, soldat doar cu o usoara sifonare a vechii Solenze
Posted 14 September 2008 - 11:29 PM
Page 1 of 1