Ioana D'arc
Posted 07 March 2009 - 06:00 PM
CITAT(pinturicchio @ Mar 7 2009, 04:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cum ai ajuns la noi ?
Ce parere ai pana acum ?
Cu ce echipa de fotbal simpatiezi sau daca nu iti place fotbalul din orice alt sport
Ce parere ai pana acum ?
Cu ce echipa de fotbal simpatiezi sau daca nu iti place fotbalul din orice alt sport
in primul rand a trebuit sa plec de pe roportal si sa imi caut alt forum,asa am ajuns la voi!
pana acum toate cele bune,apreciez ce vreti sa realizati prin acest forum
eu eram stelista...dar m-am "lasat" de fotbal!obisnuiam sa joc fotbal cand eram mai mititica...dupa aia...fata inraita "steaua"..dar din anumite motive nu mai urmaresc de o vreme incoace!
Posted 07 March 2009 - 06:31 PM
Ca fapt divers. Pe acelasi principiu: nici filme nu prea urmaresc, dar daca intr-o discutie cineva vorbeste despre un film bun, care merita vazut, nu ezit sa il recomad altcuiva ulterior, daca ma intreaba sau daca vine vorba despre asa ceva, chiar daca eu nu l-am urmarit
Esti la liceu ? Daca am calculat eu bine ar trebui sa ai bacu anul asta, dar e posibil sa gresesc
Posted 07 March 2009 - 08:56 PM
CITAT(Adi Barb @ Mar 7 2009, 08:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ok
Care sunt bomboanele de ciocolata favorite?
Care sunt bomboanele de ciocolata favorite?
m-am o marca exacta...dar imi plac mult alea cu caramel!
Posted 07 March 2009 - 09:12 PM
CITAT(Bosumflici @ Mar 7 2009, 09:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce tari ai vizitat pana acum ? Si daca nu ai vizitat, unde ti-ar placea sa mergi ?
nu am vizitat ...as vrea sa merg in mexic sa vad daca e adevarat ce se spune despre femeile de acolo cum ca ar fi focoasee rau!vorbesc ca un baiat
Posted 07 March 2009 - 09:52 PM
CITAT(Bosumflici @ Mar 7 2009, 09:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
)) ... care este anotimpul tau preferat ?
toamna!
CITAT(Adi Barb @ Mar 7 2009, 09:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Care e filmul preferat ?
pfff...is multe...charly...cred...a beautifull mind...nu ma pot decide...aaa si sweetnevember e interesant....pana mea..is prea multe.!!!!
Posted 08 March 2009 - 12:40 AM
CITAT(ioana d'arc @ Mar 7 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
design industrial!...mda...halal distractie am mai avut...la naiba ca parca imi astept pensia asa s-a scurs viata din mine!
sa-nteleg ca esti la liceu de arte plastice? si-ti place sectia la care esti?
Posted 08 March 2009 - 02:35 AM
CITAT(Darby @ Mar 8 2009, 12:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sa-nteleg ca esti la liceu de arte plastice? si-ti place sectia la care esti?
da...imi place!
CITAT(Adi Barb @ Mar 8 2009, 02:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Cate ore stai in fata calculatorului pe zi si ce faci in cea mai mare parte din ele?
cine zis ca daca las calcultoru deschis mai si stau la el?acum imi petrec muuult timp ca trec printr-o perioada grea...in rest insa..cat mai putin mai bine!
CITAT(Anca_stelista4ever @ Mar 8 2009, 01:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ia sa vedem
Ce hobby-uri ai?
Ce hobby-uri ai?
nu mai am nici un hobby...imi dedicam timpul altcumva,altcuiva sa imi mai fac si vre-un hobby!
Posted 08 March 2009 - 10:01 AM
CITAT(Anca_stelista4ever @ Mar 8 2009, 08:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Care este culoarea ta preferata?
hmmm...sunt doua si defapt sunt nonculori :albul si negrul!