Page 1 of 1
Ce Gen De Muzică Ascultaţi?
Posted 19 September 2007 - 02:09 AM
Angel, sau careva, refaceti chestionarul
Hip-hop nu-i trecut. R&B iar nu-i. Propun la house sa adaugi electronica, asta este ramura cea mare. Si mai este muzica instrumentala - gen Vangelis, Mike Oldfield, Gheorghe Iovu, Cafe del Mar .. ii spune si chillout, cred. Ai mai putea adauga country ca gen. Si nu in ultimul rand muzica experimentala, cam ce canta trupa NU din Timisoara. Bluesul iar e gen separat, nu?
Ma rog, ia un dictionar de genuri si alege de acolo
Hip-hop nu-i trecut. R&B iar nu-i. Propun la house sa adaugi electronica, asta este ramura cea mare. Si mai este muzica instrumentala - gen Vangelis, Mike Oldfield, Gheorghe Iovu, Cafe del Mar .. ii spune si chillout, cred. Ai mai putea adauga country ca gen. Si nu in ultimul rand muzica experimentala, cam ce canta trupa NU din Timisoara. Bluesul iar e gen separat, nu?
Ma rog, ia un dictionar de genuri si alege de acolo
Posted 18 February 2008 - 11:44 PM
Nu ma intereseaza ...cred ca asa e cel mai corect zis...in niciun caz nu fug din camera daca pune cineva o melodie , dar niciodata nu m-a pasionat..prin urmare nu cunosc prea multe despre genuri muzicale, formatii etc..si multora li se pare ciudat cand vine vorba despre ceva cunosc din domeniul asta, dar de care insa eu nici n-am auzit
Page 1 of 1