Rock Totul despre rock
Posted 27 October 2007 - 08:29 PM
Nu reusesc sa inteleg cum poate cineva sa asculte hard rock sau metal ala unde melodiile nu inseamna altceva decat niste urlete care te surzesc .. muzica aia transmite ceva ? Si mm da, vreau parere de la cei care asculta frecvent rock din asta
Eu ascult putin indie si symphonic. Putin insemnand numai atunci cand am stari de depresie sau vreau sa ies din aria trance-ului, sa schimb un pic atmosfera. Poets of the Fall, Kaiser Chiefs, Nightwish, Within Temptation, Epica, The Killers, Placebo, Evanescence ... cam atat. A, am descoperit de curand Paramore care cica e alternativ.
Eu ascult putin indie si symphonic. Putin insemnand numai atunci cand am stari de depresie sau vreau sa ies din aria trance-ului, sa schimb un pic atmosfera. Poets of the Fall, Kaiser Chiefs, Nightwish, Within Temptation, Epica, The Killers, Placebo, Evanescence ... cam atat. A, am descoperit de curand Paramore care cica e alternativ.
Posted 07 December 2007 - 12:44 AM
ascult rock indie, alternative, punk rock, metal (mai rar), goth (idem metal).
formatii... multe. pe locul 1 sunt kaiser chiefs si the stone roses. mai ascult foo fighters, franz ferdinand, parva, the beatles, depeche mode, green day. in general prefer rockul britanic.
formatii... multe. pe locul 1 sunt kaiser chiefs si the stone roses. mai ascult foo fighters, franz ferdinand, parva, the beatles, depeche mode, green day. in general prefer rockul britanic.
Posted 15 December 2007 - 12:49 PM
addict, on Dec 14 2007, 07:39 PM, said:
Da un exemplu, o trupa, o melodie :-?
praetor, on Dec 14 2007, 10:13 PM, said:
Mars Volta sau Pink Floyd
Posted 17 February 2008 - 02:47 PM
ascult black,gothic,hard-rock,in special.dintre trupe preferate ascult:COF,COB,Dimmu Borgir,Queen Of The Damned,Korn,Deathstars,Arch Enemy,Sepultura,Within Temptation,Opeth,Disturbed,Iced Earth,Ill Nino,Megadeth,Therion,Adema,Pantera,Lake of Tears,Lacuna Coil,Epica,Cemetery,Crematory,As I Lay Dyeing,Samael,Imortal,Behemoth,Ophera IX si multe altele.
Attached File(s)
-
cdhvmNfbfqST.jpg (25.66K)
Number of downloads: 1
Posted 24 July 2008 - 09:18 PM
Ok.. ma simt nevoita sa postez din nou aici pentru ca s-au mai schimbat lucrurile in 8 luni.
Sunt dependenta de shoegaze. Este genul meu preferat. Imi mai plac dream pop, indie, madchester, britpop, psychedelic, post-rock, post-punk.
Formatii: Ride, The Stone Roses, Catherine Wheel, Slowdive, My Bloody Valentine, The Verve, Sigur Ros, Mogwai, Mojave 3, Swervedriver, The Brian Jonestown Massacre, The Fall, Hostage Juliet, Oasis, The Jesus and Mary Chain, Joy Division, Pink Floyd, Sonic Youth, etc.
Sunt dependenta de shoegaze. Este genul meu preferat. Imi mai plac dream pop, indie, madchester, britpop, psychedelic, post-rock, post-punk.
Formatii: Ride, The Stone Roses, Catherine Wheel, Slowdive, My Bloody Valentine, The Verve, Sigur Ros, Mogwai, Mojave 3, Swervedriver, The Brian Jonestown Massacre, The Fall, Hostage Juliet, Oasis, The Jesus and Mary Chain, Joy Division, Pink Floyd, Sonic Youth, etc.
Posted 05 October 2010 - 02:34 PM
Evanescesnse , Him , Nightwish , Within Themptation si cam atat .
Am vreo 8 ore de muzica rock pe pc deocamdata explorez printre formati si solisti ...sa vad ce imi mai place .
Emo sunt aia care urla in gura mare ca se sinucid si vor sa atraga atentia prin hainele lor si prin metalele alea infecte pe care ei le numesc piercingu-ri.Apropo au niste freze "bestiale".
Am vreo 8 ore de muzica rock pe pc deocamdata explorez printre formati si solisti ...sa vad ce imi mai place .
Emo sunt aia care urla in gura mare ca se sinucid si vor sa atraga atentia prin hainele lor si prin metalele alea infecte pe care ei le numesc piercingu-ri.Apropo au niste freze "bestiale".
Posted 11 October 2010 - 10:13 AM
sy memphis aici trebuie sa te contrazic, emo nu sunt aia care urla in gura mare ca se sinucid, aia sunt copii care au o grava problema mentala...ei nu inteleg nimic din ce inseamna emo, sunt instabili psihic dar le place stilul de imbracaminte emo si se aranjaza in stilul lor, dar nu inteleg absolut nimic din ce inseamna de fapt curentul emo