Ai Copiat Vreodata?
Posted 13 November 2007 - 08:14 PM
Posted 14 November 2007 - 11:23 AM
Posted 14 November 2007 - 04:43 PM
Angel, on Sep 5 2007, 03:03 PM, said:
Ori e anormal.
De cele mai multe ori, cand invatam ca disperata pentru testele la materiile idioate (chimie, fizica, biologie, istorie...) scriam intai cat stiam si dupa ma verificam cu caietu in brate... ajungand in cele din urma sa nu ma mai stresez, ci sa scriu totu' din caiet
Si spun la trecut, pentru ca acum nici nu ma mai prezint la teste. Decat atunci cand sunt sigura ca am invatat foarte bine si nu voi gresi (ceea ce nu se intampla niciodata, dar ce sa mai mentionam asta ).
Posted 24 May 2008 - 02:43 PM
Posted 24 May 2008 - 09:14 PM
exist si eu..si nu sunt tocilara!!
ps: avea mama un dar sa ma faca s ama simt vinovata daca trisam..de nu mai dormeam nopti intregi cand trageam cate o minciunica..
plus ca daca ma obisnuiam pe o varianta mai usoara...la cat de comoda sunt uneori...
Posted 24 May 2008 - 09:32 PM
Sorayna, on Oct 9 2007, 11:30 AM, said:
uiteeeeeeeeeeeee pintule...de asta nu puteam sa ma abtin..
cat despre tine..ce sa zic..eu nu am nimic cu cei care copiaza..doar sa nu copieze s esentialul ca dupa aia e bai ..asa la cum e facut invatamantul la noi nici nu ma mira ca se copiaza atat..si in atatea stiluri de eu sa stau in cap...
asaaaa..ia!..va invit sa ne dezvaluiti si noua cateva 'sirleticuri' de a copia..sa vedem..ca si pt asta trebuie sa ai minte...
tot respectul pt cei care vin cu idei inovatoare!
so..cine indrazneste?
pinturicchio, on May 24 2008, 07:26 PM, said:
Eu mereu am fost pe principiul eficienta maxima cu minimum de efort asa ca mai era nevoie si de copiat uneori
machiavelicule ...
adica pe principiul..leneviei?...bisnitaritului?...hmm..macar taci si nu mai zi la nimeni!!
Posted 24 May 2008 - 09:36 PM
Pai sa vedem...eu in general imi fac copiute si le tin in banca am mai copiat cu telefonul mobil, am scris lectia si am salvat-o in schite... altadata cand ne daduse un test dintr-o carte care avea raspunsurile la sfarsit, am bagat cartea in pantaloni si am cerut voie la baie unde am rupt pg cu raspunsuri
Altadata scriam pe o asa zisa ciorna pe care o bagam sub multe alte foi, si ala alte ''ciorne'' in liceu stateam in banca de pe randul de la perete si banca era lipita de acesta asa ca se putea scrie lejer el
Ma mai gandesc si revin
Posted 24 May 2008 - 10:02 PM
take_this_waltz, on May 24 2008, 10:53 PM, said:
Si cand spui hotoman te referi la cel mai bun sens posibil al cuvantului, nu-i asa ?
Pai ce-ar mai fi.. aaa, da..cu coperta transparenta de la caiet era una din preferatele mele, pana m-a prins odata si am scos-o de pe lista
Posted 24 May 2008 - 10:11 PM