Tatuaje
Posted 14 September 2007 - 12:55 PM
eu detin 4 la vedere..2 la''ascuns''..deci..nu ma fac nici mai inteligenta, nici mai interesanta, nici mai naspa. Fiecare face ce vrea cu corpul sau. Cu sau fara ele, eram aceeasi persoana....neah..eram mai inhibata fara ele :aggressive:
Posted 16 September 2007 - 12:03 AM
Daca sunt tatuaje de bun gust si nu pe o portiune exagerat de mare de piele, chiar imi plac. Si preferabil fara nume de persoane, alea chiar imi dau o senzatie neplacuta si cataloghez persoana la prima vedere, pe drept sau pe nedrept ca doar e catalogarea mea, cu ceva neuroni lipsa.
Posted 16 September 2007 - 10:43 AM
addict, on Sep 16 2007, 12:03 AM, said:
din fericire traiesc intr-o tara in care cariera nu ti-este pusa in primejdie de tatuaje, cercei, preferinte sexuale , religie, etc...
Prejudecatile vad ca sunt la moda printre voi...
Posted 16 September 2007 - 06:43 PM
Posted 16 September 2007 - 11:08 PM
O sa-mi fac si eu ... desi va trebui sa sondez putin piata p-aici. Nu's exact cele mai igienice locuri, din cate am vazut eu.
Posted 27 February 2008 - 10:58 AM
Si mai cred k cliseul asta tipic persoanelor care nu au tatuaje sau care nu inteleg subiectu " NU PE PORTIUNI MARI DE PIELE " e total fara sens pt k un om cand isi face un tatuaj si-l face diin cu totul alte motive si marimea e numai un aspect tehnic.Sa se potriuveasca cu modelu cu locu und trebe facut.Tatuajele sunt o arta si exprimarea unei culturi si nu ma refer la toti Ghitza cre-si fac semne chinezesti ... si umbla mulatzi prin bazar...sau tribale expirate . De aceea nu toti oamenii care se tatueaza intra in aceeasi categorie.Si aici k peste tot sunt wannabe si oameni cu mentalitati sanatoase.
Posted 10 November 2008 - 10:38 AM
Posted 19 November 2008 - 06:41 PM
Tatuajele ar trebui sa reprezinte ceva simbolic pentru toata lumea, un lucru reprezentativ al trairilor, sentimentelor si pasiunilor noastre. Daca ei s-au regasit prin tatuajul ala, ce sa faca? Mi se pare absurd sa se impuna o moda a tatuajelor, din moment ce ele sunt permanente.
Eu nu am nici un tatuaj si nici nu cred ca mi-as face. Ma gandeam intr-o vreme ca ar fi fain sa imi fac, dar sunt sigura ca cu timpul voi regreta, asa ca nu vreau sa risc. O persoana poate sa imi ramana in suflet si daca nu mi-o "lipesc" de piele, si pot iubi un lucru chiar daca nu il vad zilnic desenat pe mine.
Ciudat e ca la piercinguri ai spus ca nu suporti ideea de carne gaurita, iar acum spui ca pielea arsa iti place. Chiar e interesanta diferenta asta
Posted 20 November 2008 - 12:29 AM
Numele prostului pe toate gardurile. Sa ne mai miram?
Acum serios vorbind, mi se pare oribil. De un prost gust feroce. Nu ma tenteaza deloc ideea de a ma tatua pe nici o parte.
Cand am vazut-o pe colega mea tatuata cu numele unuia din solistii de la RBD (cel gay), am ramas socata si putin confuza, dar oricat m-ar atrage ceva, n-o sa fiu niciodata atat de tembela incat sa-mi pun pe brat chestia asta. O partea amuzanta la faza cu colega mea: desi si-a tatuat numele aluia pe incheietura, nu suporta sa stie ca ceilalti colegi au aflat de tatuaj. Pai bine bai, mai tarziu ce faci? Ca doar e definitiv nu? O sa vada toti. Si iubitul/sotul tau!
Posted 22 June 2009 - 10:51 PM
Haha, sadica! :-D
Posted 23 June 2009 - 09:34 AM
uita-te la miami ink sau ceva la genu se numea,pe discovery...ce fac fetele alea acolo se numeste arta!
Posted 19 May 2010 - 10:32 PM