Page 1 of 1
Oameni Care Rastalmacesc Cuvinte
Posted 05 January 2008 - 09:04 PM
ti s-a intamplat vreodata sa spui ceva si din cauza unui cuvant ales intr-un moment neinspirat discutia sa ia o intorsatura brusca? sau sa spui ceva si sa iti fie interpretate cuvintele in cu totul alt mod decat era intentionat? sau sa se ia cinea de un cuvant pe care l-ai spus si sa creeze in jurul lui o adevarata poveste cu drobul de sare? mai mult ca sigur....cum reactionezi?
Posted 06 January 2008 - 12:46 AM
De regula ma enervez si explic clar ca sa priceapa. Insa mi s-a intamplat sa ma aiureasca total, sa duca discutia in cu totul alta arie si sa lanseze acuzatii fara legatura cu ce discutam defapt => haos total. Daca ma dezmeticesc rapid, explic iarasi clar si raspicat, daca nu, las discutia in coada de peste si revin la ea mai tarziu.
Posted 06 January 2008 - 01:20 AM
Eu cred că nu ai cum să ştii concret cum reacţionezi într-o asemenea situaţie, pentru ca pot interveni mai mulţi factori influenţabili : stare, stres, foame, sete, oboseală, plictiseala etc...
Mi s-a întâmplat şi mie lucrul acesta de mai multe ori, însă harababura nu prea mi-a cauzat stres şi mi-am văzut de ale mele evitând subtil şi fără să dau explicaţii.
Mi s-a întâmplat şi mie lucrul acesta de mai multe ori, însă harababura nu prea mi-a cauzat stres şi mi-am văzut de ale mele evitând subtil şi fără să dau explicaţii.
Posted 06 January 2008 - 09:31 AM
Topicul asta nu este "Addict si cu Innerfire barfesc pe cineva care le face nu-stiu-ce si nu vor sa spuna cine e" !
ori vorbim despre rastalmacit vorbe in general, ori ne-apucam si ne gurim unii pe altii !
Next strike, topic deleted !
Multumesc pentru intelegere
ori vorbim despre rastalmacit vorbe in general, ori ne-apucam si ne gurim unii pe altii !
Next strike, topic deleted !
Multumesc pentru intelegere
Posted 06 January 2008 - 04:10 PM
eu revin f rar la subiect...nu imi place sa le reiau iar daca se insista spun f clar ca nu vreau sa discut subiectul...mi se intampla de f multe ori sa si uit...si cum ziceam...cu o persoana care rastalmaceste cuvintele nu prea ai cum sa ajungi la o concluzie...la un final al discutiei...pt ca orice s-ar spune va fi intors pe toate fetele si asta se poate face la nesfarsit...poti despica un fir in cate vrei daca iti pui capul...deci lupta e pierduta din start...
Page 1 of 1