Page 1 of 1
Efectele Certurilor Parintilor Asupra Copiilor
Posted 25 February 2009 - 01:37 AM
Dacă nu se mai înţelege cu soţul, totuşi cred că mai există şanse să îşi salveze căsnicia dar daca nu îl mai iubeşte este cu totul şi cu totul altceva.
Nu înţeleg de ce mulţi se complac în relaţii eşuate, în care nu mai există nici înţelegere, nici sentiment, doar pentru ca este un copil la mijloc. Copilul va fi mult mai afectat să îşi vadă părinţii certându-se toată ziua, decât dacă fiecare şi-ar reface viaţa.
Nu înţeleg de ce mulţi se complac în relaţii eşuate, în care nu mai există nici înţelegere, nici sentiment, doar pentru ca este un copil la mijloc. Copilul va fi mult mai afectat să îşi vadă părinţii certându-se toată ziua, decât dacă fiecare şi-ar reface viaţa.
Posted 02 April 2009 - 11:55 AM
Se spune ca atunci cand mama sau tata nu sunt fericiti, copilul o simte.
Parerea mea ca trebuie tratati toti copii cu iubire, intelegere si cu respect! Respectul implica printre altele, si dreptul la adevar, chiar daca uneori doare .. atata timp cat e mai sanatos !!
Parerea mea ca trebuie tratati toti copii cu iubire, intelegere si cu respect! Respectul implica printre altele, si dreptul la adevar, chiar daca uneori doare .. atata timp cat e mai sanatos !!
Posted 02 May 2009 - 03:37 PM
CITAT(waltzu' @ Apr 2 2009, 10:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Se spune ca atunci cand mama sau tata nu sunt fericiti, copilul o simte.
Daca parintii au probleme, care adesea sunt inerente in cuplu, e bine sa nu lase ca aceste probleme sa fie sesizate de copii.
Se poate, nu e chiar atat de greu sa te prefaci putin de dragul copiilor.
Doar daca cei doi hotarasc sa se desparta e mai bine sa fie prevenit si copilul cuplului.
In niciun caz sa nu asiste la certuri, discutii, deoarece copiii sunt foarte afectati de acest lucru.
Page 1 of 1