Pentru Ca Nu Ma Cunoasteti Poate sunteti curiosi sa aflati ceva
Posted 16 May 2008 - 03:24 PM
Dani Quinn, on May 16 2008, 03:22 PM, said:
la ce te referi? gen de carte? politiste, sau ca sa cuprind mai mult...cu cat mai multa actiune.
Daca te referi la filme : orice mai putin groaza...nu ca m-as speria sau cine stie ce altceva, dar adorm
Adi Barb, on May 16 2008, 03:40 PM, said:
Categoric fotbalul, si imi pare rau ca nu m-am apucat de o scoala de fotbal cand eram mic, adica sa merg la un club ceva.
Nu refuz niciodata o invitatie la o partida de fotbal decat daca e vorba de ceva important sau urgent
Posted 16 May 2008 - 04:16 PM
dar mereu se iveste cate ceva de facut atunci cand vreau sa ma apuc de citit.
Mai ales cu serviciu e groaznic. De la 7:30 la 18:30 la serv, apoi repede acasa sa o duc pe mama care lucreaza in acelasi loc cu mine, apoi repede in oras la o cafea sau un biliard cu niste prieteni, apoi repede acasa si somn ca pic din picioare
recomanda-mi o carte de-a ei te rog
Posted 16 May 2008 - 04:36 PM
ce fac in timpul liber...
fiind prea putin...prea scurt...in cantitate mica...sau cum vrei tu sa-i spui...(lucrez de la 7:30 la 18:30 si Sambata de la 7:30 la 14:30 :| )
am o zi pe saptamana in care merg la film in Plaza cu niste prieteni/prietene
in alta zi la un suc cu aceeasi prieteni
in alta la un biliard cu un prieten bun, in alta ...
de obicei in weekend incerc sa scap de Bucuresti si sa iau aer de munte sau de mare...
orice activitate este binevenita pentru mine, sunt foarte activ de fel si am foarte multa energie, cred ca am nevoie de o mana blanda langa mine sa ma mai domoleasca
Posted 16 May 2008 - 04:49 PM
eram curios ...sa scriu cuiva sa vad daca raspunde...nu am mai intrat de nu stiu cat timp...si tot primesc mesaje reclama de pe site-ul respectiv, cu toate ca mi-a expirat de mult timp contul
sper totusi sa nu ajung sa apelez la asemenea site-uri )))))))
Posted 16 May 2008 - 04:56 PM
da, fumez....nu fumez la servici...mi-am impus asta...fumez doar dimineata si seara, aici o sa sara fumatorii pe mine sa spuna ca ma prostesc...
am trecut pe Blackstone pentru ca sunt cam de 4 ori mai tari ca Kent8 ce fumam inainte...si astfel fumez mai putin
Posted 17 May 2008 - 11:57 AM
Dani Quinn, on May 16 2008, 05:57 PM, said:
o sa-ti gauresti plamanii
de ce esti suparici?
singuratate
QvoVadis, on May 17 2008, 12:03 PM, said:
nu...cand o voi gasi ...o voi gasi...indiferent ca pe net sau pe strada sau intr-un restaurant sau la munte sau la mare pe plaja
take_this_waltz, on May 17 2008, 12:51 PM, said:
ps : ce meserie ai avea, daca s-ar putea ?
nu imi schimb serviciul pentru ca :
1. patronul este varul mamei
2. mama imi este sefa directa
3. directorul comercial e unul din verii mei
4. directorul economic e unchiul meu
5. salariul este foarte bun, dat fiind ca sunt aici de 3 luni, si urmeaza sa creasca de 2 ori pe an
6. e la 2 km de casa, pot sa plec oricand pana acasa
7. colectiv excelent
Mai trebuie ceva?
Daca mi-as schimba serviciul ar fi doar pentru firma mea
Nu mai gasesti un job cu program lejer si un salariu bun, peste tot ai sa gasesti acelasi program, poate fara a lucra sambata
Posted 17 May 2008 - 01:34 PM
Vali Ilfoveanu, on May 17 2008, 12:57 PM, said:
nu...cand o voi gasi ...o voi gasi...indiferent ca pe net sau pe strada sau intr-un restaurant sau la munte sau la mare pe plaja
eeh...noi sa fim sanatosi nu te intrista..era o vorba "zambeste mereu, chiar si cand esti trist, nu se stie cine o sa se indragosteasca de zambetul tau"
capul sus..
Posted 19 May 2008 - 07:01 AM
take_this_waltz, on May 17 2008, 12:59 PM, said:
te consideri 'sclavul' sistemului?
meseria de detectiv am practicat-o cu fosta pentru ca aveam niste banuieli. M-am descurcat foarte bine, chiar daca nu s-au adeverit banuielile, si nici ea nu a aflat ca am facut pe detectivul cu ea
totusi nu e o meserie pe care as practica-o
Thrill, on May 17 2008, 10:42 PM, said:
dat fiind ca mai mereu eu sunt soferul, prefer sa conduc, pentru ca nu prea am incredere in nimeni...singurii soferi in care am incredere sunt tata si inca un prieten. In spate oricum nu pot sa stau ca mi se face rau la drum lung, n-am stat in spate decat cand mergeam cu altcineva cu masina si eram cu prietena.
Adi Barb, on May 18 2008, 12:26 PM, said:
Imi place sa calatoresc foarte mult, Romania am facut-o aproape pe toata, mai putin Ardealul. Am fost prin Germania anul trecut, dar mai mult in fuga, pentru ca eram plecat cu treaba. Totusi am reusit sa vad Berlinul si o parte din Munchen.
Jewels, on May 19 2008, 01:36 AM, said:
pai sa zicem 3 : romana, engleza si franceza. Cu franceza ceva mai greu pentru ca nu am mai exersat de mult, rusine mie ca am facut 10 clase de franceza, din care 6 intensiv.
Posted 20 May 2008 - 08:48 AM