Page 1 of 1
Ce Nu Ar Face Românul Pentru Bani?
Posted 21 November 2007 - 09:09 AM
Mulţi români pleacă din ţară in occident pentru a face bani iar majoritatea din cei care ramân nu au alte obiective decât "un job" bine plătit.
Ca orice om, românii iubesc banii şi acest lucru s-a concretizat in foarte multe situaţii cum ar fi de exemplu farsa facută actorului Claudiu Bleonţ la emisiunea "Noaptea Erorilor", care după gluma facută de colegii de la antena 1 si-a comparat meseria de actor cu aceea de salahor. (actorul a fost pus sa faca reclama la o bere fiind detinatorul reţetei secrete care produce berea şi este prins si pus intr-o ghilotină de unde a trebuit sa spună vreo 10 - 12 variante ale reclamei cu intonaţii diferite. Pe langă multitudinea de versiuni, farsa a mai constat şi în a înscena uitarea cheii de la lacatul care inchidea ghilotina.)
Ce credeţi că nu ar face majoritatea românilor pentru bani?
Posted 23 November 2007 - 02:52 AM
Ar face orice, dacă ştiu că nimeni nu ştie ce fac. Pentru că românii aşa acţionează, nu în funcţie de principiile lor morale, ci de părerea pe care ar putea-o avea societatea despre ei.
O prietenă lucrează pentru o companie de SEO, iar jobul ei este să asigure linkuri de calitate către / dinspre bloguri şi siteuri cu tematică XXX. Ei bine, nu numai că nu se ruşinează, dar spune răspicat unde lucrează After all, compania ei face bani absolut cinstit ... dacă există pe lume frustraţi, compania vine şi le strânge chiria Eu unul o admir, mai ales că e fată, într-o ţară plină de prejudecăţi.
O prietenă lucrează pentru o companie de SEO, iar jobul ei este să asigure linkuri de calitate către / dinspre bloguri şi siteuri cu tematică XXX. Ei bine, nu numai că nu se ruşinează, dar spune răspicat unde lucrează After all, compania ei face bani absolut cinstit ... dacă există pe lume frustraţi, compania vine şi le strânge chiria Eu unul o admir, mai ales că e fată, într-o ţară plină de prejudecăţi.
Posted 28 November 2007 - 11:37 PM
Buey, nu mai generalizati
Uite eu... nu as face orice pentru bani. Banii nu sunt nicidecum prioritatea numarul 1 , mai ales cand stii ca banu' vine si pleaca. Dar mai sunt si oameni cu principii si 'bun simt' [desi acest termen tinde sa dispara cu desavarsire] .
O chestie pe care am vazut-o nu demult, la servici. Doua romance venite aici sa lucreze, au nimerit la mine la servici printr-o agentie care le-a luat banii, le-a angajat, dar nu au considerat si faptul ca ele nu stiu o boaba de engleza.
Si... pentru ca [,] comunicarea in limba engleza este absolut vitala si cum ele nu puteau fi repartizate sa lucreze cu clientii, au ajuns sa faca o zi doua de munca domestica, pana la repartizarea lor in alta parte. No bine, una din fete, dupa doua zile de munca domestica, a renuntat sa isi incheie ziua de munca . '' Nu am facut o facultate in Romania ca sa vin si sa fac asta''
Deci, nu... nu TOT românul ar face orice pentru bani !
Posted 24 August 2009 - 03:43 PM
CITAT(Thrill @ Sep 14 2008, 11:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oare romanii ar dona organe pt bani? Dar sperma? Dar sange? Dar par?
in mod clar DA.si nu numai ca ar dona ba chiar doneaza!
Page 1 of 1