Universul Meu va voi spune cate ceva despre mine daca-mi veti pune intrebari dragute
Posted 07 February 2009 - 06:50 PM
Pentru inceput:
1. Cum te cheama?
2. Cati ani ai?
3. De unde esti?
4. Ce hobby-uri ai?
Ascult orice gen de muzica. Nu fac pretentii! In general ascult diversele genuri muzicale in functie de starea-mi de spirit din acel moment
Iti place fotbalul?
Da Anca! Cu siguranta, da! Nu sunt tifos dar find un sport pasional ratez rareori ocazia sa-l urmaresc.
L-am gasit pe google. M-am inscris aici gandindu-ma ca n-ar fi o ideie rea sa experimentez si astfel de activitati
Posted 08 February 2009 - 02:51 PM
Dar chiar nu ai tu o echipa cu care tii? :-S macar o echipa pe care o simpatizezi
multumesc pentru apreciere! Sincer sa fiu, imi simpatizez echipa de fotbal locala, Poli Timisoara. Desi are un deficit de puncte, penalizare, se lupta inca la un loc pe podiumul mult ravnit, dat fiind faptul ca miza e uriasa.
Posted 08 February 2009 - 03:14 PM
Razvane draga, nu te supara prea tare daca voi refuza sa-ti dau replica adecvata formularii mesajului tau... Ca oricare om, am atat calitati cat si defecte dar nu sunt dispus sa le enumar inainte ca voi sa va fi format deja o impresie despre mine, deoarece unul din gandurile care m-au determinat sa-mi fac cont in acest spatiu este acela dea confrunta viitoarea voastra impresie despre pesonalitatea mea, (chiar daca nu poate fi decat una virtuala), cu impresia pe care mi-am creato eu despre mine si eul interior.
Posted 09 February 2009 - 05:11 PM
ce citesti?
esti student?
Tot la faculta de litere studiez si eu, numai ca in comparatie cu tine sunt "bobocel".Am precizat mai sus ca in ultimul timp m-am apucat sa citesc mai mult, tinand cont de faptul ca bibleografiile date de profi pentru aprofundarea disciplinelor respective sunt destul de ample din punct de vedere cantitativ. In general ador sa citesc tot ce tine de beletristica.Pe parcursul vacantelor nu ratez nimic din ceea ce m-ar interesa la TV. Cred ca intuiesti si tu faptul ca si in perioada cursurior vizionez emisiuni TV dar mai mult seara avand un orar foarte incomod. Ni se preda pana la ora 20, cu doar 2 ore libere la pranz, exceptie fiind doar ziua de vineri cand probabil si profii asteapta cu nerabdare wekendul
Posted 09 February 2009 - 07:46 PM
inseamna ca te-ai decis mai tarziu sa te inscrii la facultate sau, ai o alta facultate absolvita?
e suuuper ca citesti! e vasta bibliografia la facultate, dar fiecare carte merita (eu nu le-am citit pe toate, dar sunt sigura ca nu ne-ar baga ei in cap prostii )
stiu ca e lung programul la litere si eu cand eram la oradea, aveam de la 08:00 - 20:00 , tot cu 2 ore pauza era prea muuult.
esti numai la filologie (romana) sau ai specializare dubla (si o limba straina)?
iti plac cluburile?
Posted 10 February 2009 - 11:08 AM
sau mai bine zis, ce materii-cursuri aveţi?
Posted 10 February 2009 - 11:46 AM
e suuuper ca citesti! e vasta bibliografia la facultate, dar fiecare carte merita (eu nu le-am citit pe toate, dar sunt sigura ca nu ne-ar baga ei in cap prostii )
stiu ca e lung programul la litere si eu cand eram la oradea, aveam de la 08:00 - 20:00 , tot cu 2 ore pauza era prea muuult.
esti numai la filologie (romana) sau ai specializare dubla (si o limba straina)?
iti plac cluburile?
In cazul meu, faptul ca m-am insris atat de tarziu la Facultate n-ar trebui sa fie judecat abstract... Inscrierea se face pe baza de dosar si media cu care-am terminat liceul nu mi-a permis sa fiu bugetar. Situatia financiara a familiei mele nu-i tocmai roza, mai ales ca mai am o sora la liceu, asa incat am decis sa-mi strang singur suma necesara, sa-mi platesc taxele. Exista facultati care sa predea cursuri doar la o singura limba? Habar n-am avut! Eu unul, da, am speccializare dubla (asa cum ii spui tu ), limba romana ca limba principala si franceza ca limba secundara. Cluburile...?! imi pac insa nu-mi prea permit sa fac excese. Obisnuiesc sa meg la disco cu prietenii sambata seara,in schimb.
Posted 10 February 2009 - 10:14 PM
exista facultatile de specialitate, filologie, unde se aprofundeaza numai limba romana...acuma nu imi amintesc exemplu concret de specializare
cum te imbraci? lejer sau chiar si incomod, numai sa arate bine?
Posted 11 February 2009 - 03:04 PM
exista facultatile de specialitate, filologie, unde se aprofundeaza numai limba romana...acuma nu imi amintesc exemplu concret de specializare
cum te imbraci? lejer sau chiar si incomod, numai sa arate bine?
In familia mea doar tata contribuie cu bani in casa si munceste ca tamplar in aluminiu (incheie termopane). Stau la Lugoj, un oras la aproximativ 30 de km de Timisoara. In functie de anotimp incerc sa imbin lejeritatea hainelor cu eleganta. Sincer sa fiu numai vara ma simt cu adevarat lejer din punct de vedere al tinutei vestimentare.
Unde ai făcut poza de la avatar?
Intr-unul din parcurile Timisoarei. E superb amenajat cu grupuri compacte de stanci, fantani arteziene si alei romantice
Posted 11 February 2009 - 06:15 PM
da...chiar ca e greu asa. un singur om sa intretina o intreaga familie. dar conteaza ca va descurcati, chiar daca e mai greu
aha...am auzit de Lugoj. Verisoara mea sta in Arad si merg des pe acolo (de vreo 4 ori pe an) si asa ca cunosc zona cat de cat
ooo, si eu prefer vara cand e vorba de imbracaminte. un tricou si pantaloni scurti!!! abia astept
daca ai putea schimba ceva la viata ta, ce ai schimba?
Posted 11 February 2009 - 08:51 PM
Erai în vizită sau acolo faci facultatea?
Da... are multe cladiri de epoca care dau orasului o frumusete aparte. In unele zone daca n-ar iesi in evidenta linia feroviara pentru tranvai ai avea impresia ca te afli intr-o alta dimensiune a timpului. E greu sa faci naveta cand ai un orar incarcat, deaceea am fost nevoit sa ma cazez la un camin de liceu
aha...am auzit de Lugoj. Verisoara mea sta in Arad si merg des pe acolo (de vreo 4 ori pe an) si asa ca cunosc zona cat de cat
ooo, si eu prefer vara cand e vorba de imbracaminte. un tricou si pantaloni scurti!!! abia astept
daca ai putea schimba ceva la viata ta, ce ai schimba?
Cred ca e un eveniment notabil atunci cand ai ocazia sa-ti revezi rudele! "Sangele apa nu se face" desi, din pacate aspectul asta nu-i valabil pentru toti oamenii... Daca viata mi-ar oferii astfel de ocazie, mi-as schimba data si locul nasterii
Posted 18 February 2009 - 11:45 AM
ai incredere in oameni?
As fi vrut sa ma fi nascut in timpul monarhiei franceze si sa convietuiesc alaturi de nobilime, in palatul Luvru. Alexandru Dumas descrie cel mai bine relatiile sociale ale oamenilor din acea vreme. Citindu-i majoritatea cartilor care contin subiectul asta, am ajuns la concluzia ca temperamentului meu i s-ar fi potrivit ca o manusa perioada aceea.
-daca strainii ce ma´nconjoara au principii morale cel putin asemanatoare cu ale mele, le acord doar bunavointa mea.Prudenta mi-e maxima cand in joc sunt sentimentele si integritatea mea, deaceea acord incredere 100% doar familiei si viitoarei consoarte care asteapta cumintica pe undeva s-o string in brate cu patima
Posted 18 February 2009 - 07:19 PM
am înţeles
mă scuzi dacă mă repet, dar în ce an ziceai că eşti?
Posted 18 February 2009 - 11:45 PM
mă scuzi dacă mă repet, dar în ce an ziceai că eşti?
Sunt anul 1. Eu ar fi trebuit sa-mi fi cerut scuze ca ti-am ignorat prima intrebare... Am crezut c-ai citit si mesajul in care am marturisit ca sunt "bobocel". Drept e ca nu-ti era destinat dar...
Posted 19 February 2009 - 12:02 AM
Nu iti este greu sa stai la camin ? Am auzit ca nu este asa frumos acolo ...
[/quote
Da mi-e foarte greu printre straini... mai ales ca locuiesc cu chiriasi adulti. Unor persoane le prieste viata in camin dar, in nici-un caz intr-un camin de liceu ci in complexul studentesc unde-si fac de cap aproape in fiecare zi.
Posted 19 February 2009 - 10:43 PM
dar te-ai gandit vreodata ca aia e o viziune subiectiva? si eu as putea scrie asa frumos despre vremurile in care traim, incat posteritatea s-ar ruga sa se fi nascut acum.
eu zic sa nu regreti nimic din viata ta. totul are un rost
e ceva sa poti avea incredere 100% in cineva. eu nu am incredere 100% nici in mine
te-a influentat cineva foarte mult in viata ta?