Page 1 of 1
Recomandari
Posted 26 October 2007 - 03:49 PM
"Colectionarul" by John Fawles
Un roman psihologic si social dupa cum scrie si pe spatele cartii .. un roman de-a dreptul morbid dar care te pune pe ganduri. Nu ma prea impresioneaza cartile dar asta a facut-o si nu in sensul ca m-a cuprins plansul ci as fi vrut sa-l ucid pe "Ferdinand". Superb scrisa !
Un roman psihologic si social dupa cum scrie si pe spatele cartii .. un roman de-a dreptul morbid dar care te pune pe ganduri. Nu ma prea impresioneaza cartile dar asta a facut-o si nu in sensul ca m-a cuprins plansul ci as fi vrut sa-l ucid pe "Ferdinand". Superb scrisa !
Posted 03 November 2007 - 09:45 AM
"as crede in dumnezeu" de costel babos...foarte buna cartea..."quo vadis" o recomand din toata inima...si as baga si "cel mai iubit dintre pamanteni" si "padurea spanzuratilor"...si era sa uit: charles bukowsky-"povesti depsre nebunia obisnuita"...un clasic american vulgar....dar care merita 100%
Posted 18 January 2008 - 03:34 AM
"Impreuna" Anna Gavalda.
Sunt putina obsedata de carte, recunosc. E fantastica! Replici acide, personaje complexe, usor de citit si care iti da o adevarata pofta de viata, arta si (doar mie probabil )) mancare. Pentru cei ce iubesc romanele de dragoste si povestile frumoase.
Sunt putina obsedata de carte, recunosc. E fantastica! Replici acide, personaje complexe, usor de citit si care iti da o adevarata pofta de viata, arta si (doar mie probabil )) mancare. Pentru cei ce iubesc romanele de dragoste si povestile frumoase.
Posted 25 May 2008 - 08:46 AM
Scriitori care merita cititi ar fi:Serge Brussolo,iar aici recomand"Cosmar De Inchiriat"-are un continut ingrozitor;Paulo Coelho-am citit doar "Diavolul Si Domnisoara Prym"si a fost destul de frumoasa cartea;Dan Brown-"Codul Lui Da Vinci";Stephen King-"Orasul Bantuit","Misery","Cimitirul Animalelor" si John Saul-"Creatura","Vocile","Chinuieste-i pe copii"
Posted 02 January 2009 - 10:26 PM
Recomand si "O mie de farame" de James Frey.
Frumoasa carte. Frumoasa si socanta. O combinatie de jurnal de memorii si fictiune despre perioada de dependenta de droguri si alcool a autorului. Daca vreti sa cititi despre o lume autentica a drogurilor si sa va inspaimantati de efectele pe care le au acestea, cartea asta e cea mai potrivita.
Frumoasa carte. Frumoasa si socanta. O combinatie de jurnal de memorii si fictiune despre perioada de dependenta de droguri si alcool a autorului. Daca vreti sa cititi despre o lume autentica a drogurilor si sa va inspaimantati de efectele pe care le au acestea, cartea asta e cea mai potrivita.
Posted 06 March 2009 - 02:44 PM
CITAT(Dani Quinn @ Sep 16 2007, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Crima si pedeapsa" de Dostoievski. E cartea mea preferata Un roman despre evolutia psihologica a unui student care omoara o batrana cu toporul
Este o carte foarte buna , de analiza psihologica extrem de profunda, punand accentul pe universul interior .. Si mie mi-a placut
Posted 19 March 2009 - 04:56 PM
Tot ce gasiti de Boris Vian.
"Smulgatorul de inimi" sau altele, vi le recomand.
Din literatura nipona va recomand o capodopera :
"O mie de cocori", de Yasunari Kawabata. In japoneza romanul se numeste “Senbazuru”, cuvânt ce simbolizează un motiv ornamental reprezentand “o mie de cocori”, aici brodat pe un obi de kimono. Arta ceaiului e prezenta si ea, e sublim, simplu si fermecator...
Am convingerea ca o sa va placa (daca nu ati citit-o inca.)
"Smulgatorul de inimi" sau altele, vi le recomand.
Din literatura nipona va recomand o capodopera :
"O mie de cocori", de Yasunari Kawabata. In japoneza romanul se numeste “Senbazuru”, cuvânt ce simbolizează un motiv ornamental reprezentand “o mie de cocori”, aici brodat pe un obi de kimono. Arta ceaiului e prezenta si ea, e sublim, simplu si fermecator...
Am convingerea ca o sa va placa (daca nu ati citit-o inca.)
Posted 21 March 2009 - 12:49 PM
CITAT(take_this_waltz @ May 25 2008, 11:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
hmm..tocmai citesc o carte de Gabriel Garcia Mendez...e usor de citit si placuta..numai buna pt parc, pauze de lucru..drumul pe bus sau pe tren .. '12 povestiri calatoare' e cartea!
Imi cer scuze ca te corectez, dar e Gabriel Garcia Marquez, "Douasprezece povestiri calatoare"
Gabriel Garcia Marquez e unul din scriitorii mei preferati, iar cartea e foarte buna.
Incearca si O suta de ani de singuratate, aparuta si ca "Un veac de singuratate" (Cien ańos de soledad, 1967) sau Toamna patriarhului.
Sau TOT ce a scris acest titan al literaturii, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura.
Page 1 of 1