Probleme
Posted 21 February 2008 - 05:51 PM
si ideea e SA NU SE ADAUGA MAI MULTE REPLY-URI ALE ACELUIASI USER PENTRU CA SUNT INESTETICE SI OBOSITOARE
DE-AIA EXISTA BUTONUL EDIT ! SA ADAUGI CE AI DE ADAUGAT DACA NU A POSTAT NIMENI ALTCINEVA !
si eu cred ca m-am explicat destul de clar
si daca postezi dupa 15 minute in mod intentionat, orice moderator sau super moderator iti va alipi sau sterge posturile...dupa caz
DE-AIA EXISTA BUTONUL EDIT ! SA ADAUGI CE AI DE ADAUGAT DACA NU A POSTAT NIMENI ALTCINEVA !
si eu cred ca m-am explicat destul de clar
si daca postezi dupa 15 minute in mod intentionat, orice moderator sau super moderator iti va alipi sau sterge posturile...dupa caz
Posted 21 February 2008 - 11:04 PM
Articolele despre nave sunt chiar interesante. Am putea sa le includem in http://articole.famouswhy.ro/ Daca sunt originale ar avea o alta importanta si utilitate acolo decat in forum.
Posted 22 February 2008 - 09:21 AM
Profu, on Feb 21 2008, 09:24 PM, said:
Las-o cum a picat. Nu ai raspuns deloc la problema semnalata de mine si te-ai complacut in a pedala pe langa subiect.
Succese pe ramura.
Angel, on Feb 21 2008, 09:50 PM, said:
Mi s-a explicat solutia...trebuie sa astept trecerea a 15 minute pentru al doilea reply, astfel incat acesta sa nu se lipeasca la primul.
Adi Barb, on Feb 21 2008, 11:04 PM, said:
Articolele sunt originale. Daca vreti sa le bagati la articole.famouswhy.ro este decizia voastra. Daca imi amintesc bine, undeva in Regulament, spune clar ca site-ul devine proprietarul articolelor publicate de useri dar nu isi asuma raspunderea pentru originalitatea publicatiilor. Tocmai de aceea, am citat sursele, acolo unde a fost cazul.
sEtH, on Feb 21 2008, 11:55 PM, said:
Nu-i bai...am memorie buna. Stiu exact ce am scris, pe unde am scris. Si trebuia sters...am fost off-topic.
Posted 01 October 2008 - 05:42 PM
Sure...
Varianta de deschidere>>>
pictograme1.JPG (23.84K)
Number of downloads: 5
Varianta trasa cu mouse-ul>>>
pictograme2.JPG (29.72K)
Varianta de deschidere>>>
pictograme1.JPG (23.84K)
Varianta trasa cu mouse-ul>>>
pictograme2.JPG (29.72K)
Posted 03 October 2008 - 08:37 AM
CITAT(Adi Barb @ Oct 1 2008, 07:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Este evident ca scroll-ul apare din cauza pictogramelor "late".
Problema este daca se merita redimensionarea ferestrei ca sa incapa toate "cocomarlele" la prima vizualizare sau merge si asa...cam incomod, totusi. Un click in plus. Parerea mea...
Sau s-ar putea scoate pictogramele cauzatoare de scroll?