Ultimul Film Vazut
Posted 26 September 2007 - 12:57 AM
Ultimul film pe care l-am vazut ,l-am vazut de doua ori pentru ca mi-a placut mult si se numeste Halloween.
Un film de groaza care merita vazut,nu doar de fanii genului ci si de ceilalti . E destul de psihologic si prezinta un copil psihopat,creat de mediul scolii si de familia lui dezorganizata. El ajunge sa se ascunda in spatele unei masti si ucide pe cineva doar atunci cand poarta o masca. Pe scurt,dupa ce isi omoara aprope toata familia+ iubitul surorii(pe mama si pe fratele lui ii lasa in viata) ajunge la inchisoarea de nebuni si timp de 15 ani isi tot face masti si nu scoate nici un cuvant,asta dupa ce a vazut ca nu poate iesi de acolo. Evadeaza multumita a doi ingrijitori si dupa ce savarseste ceva crime de Halloween ,in orasul lui natal,este impuscat de politisti.
Posted 26 September 2007 - 04:59 PM
Eu? Ultimul film pe care l-am vazut, The Invisible
Mi s-a parut interesant, destul de bine realizat, cu multa intensitate in simtiri si cred ca Justin Chatwin a jucat chiar bine.
Il recomand tuturor
Posted 28 September 2007 - 03:46 PM
Posted 28 September 2007 - 05:59 PM
Ydeea, on Sep 28 2007, 02:46 PM, said:
Ador filmul .
Posted 30 September 2007 - 12:19 AM
Ultimul film pe care l-am vazut, The Last Legion .Deh' , Colin Firth era protagonist pricipal si eram curioasa sa ii vad moaca si in alte straie decat cele englezesti [nu m-a dezamagit in intregime dar vocea si prestanta is cam aceleasi... destul de penibil pentru un comandant roman ] Filmul e binisor facut, are umor, este destul de fictiv dar totusi bunisor. Pustanul care joaca in rolul lui Romulus Caesar e un dragalas [a fost protagonist in Nanny McPhee alaturi de Colin Firth]
Posted 30 September 2007 - 12:47 AM
Ultimul film vazut a fost Suburbia,un film un pic mai vechi. Joaca intr-unu din rolurile principale un actor mai putin cunoscut de lume,Giovanni Ribisi
http://www.cinemagia...a?movie_id=2520
Posted 03 October 2007 - 09:45 AM
Planet Terror, Robert Rodriguez reusheshte un film bun, spre foarte bun, dar parca imi place mai mult absurdul situatiilor si dialogurile aparent inutile ale lui Tarantino (Deat Proof) decat violenta si super-actiunea lui Rodriguez - cu exceptia lui Sin City, care mi se pare o capodopera din cateva puncte de vedere (acting, regie, montaj, imagine - simt nevoia sa subliniez culoarea rosie intr-un film preponderent alb-negru).
Posted 05 November 2007 - 02:37 AM
Pe langa faptul ca iti arata un ucigas infiltrat printre niste vecini de treaba( uita-te mai bine pe cine ai alaturi) ,filmul reuseste sa contureze foarte bine o poveste de dragoste intre Kale(personajul lui Shia LaBeouf ) si Ashley,vecina lui.
Mi-ar placea sa revad Arizona Dream,dar il am filmu pe dvd si nu am la ce sa il vad acasa;tocmai mi-am scos coloana sonora de la film.
In ultima vreme,am inceput sa vad un film de 2-3 ori,am facut acest lucru si cu eternal sunshine of the spotless mind. De ce? Pentru ca din prima vizionare nu il intelegi prea bine,si asa face un cinefil adevarat. La a doua ,a treia sau a patra vizionare,tot re-descoperi filmul si gasesti elemente si lucruri pe care nu le-ai observat la inceput. Plus ca,mintea umana poate uita,si prin repetitie ti se intipareste ceva; la fel e si cu o poezie,daca o tot citesti,iti ramane in minte.
Posted 05 November 2007 - 09:23 AM
Ultimul film vazut: "Venus", cu Peter O'Toole, un actor care face, practic, filmul!
Posted 13 November 2007 - 12:51 PM
Posted 14 November 2007 - 12:35 AM