Ultimul Film Vazut
Posted 11 November 2008 - 06:32 PM
CITAT(Thrill @ Nov 9 2008, 09:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Don't mess with the Zohan. Ce prostieeeee
Eu m'am amuzat rau la filmu' asta
High School Musical 3, pt a doua oara
Posted 16 May 2010 - 02:16 PM
Ultimele filme văzute :
1. The Great Debaters- 2007 .Denzel Washington este protagonistul principal . Filmul este inspirat din realitate şi vorbeşte despre viaţa lui Melvin Tolson, care a fost profesor la o scoala din Texas prin anii 30-40.
Filmul are multe nominalizări şi mie, personal mi-a plăcut ft. mult. Îl recomand tuturor.
2. The Reader-2008, cu Ralph Fiennes şi Kate Winslet. Este o poveste de dragoste între un tânăr german şi o femeie mai în vârstă, care va reapare în viaţa lui ani mai târziu, într-o diferită conjunctură. Mie mi s-a părut un pic forţat filmul... şi parcă nu a dus nicăieri. Are nominalizări şi are Oscar, însă nu m-a ...atins în mod deosebit.
3.Equilibrium , un gen de s.f. uşor de văzut şi ... interactiv.
1. The Great Debaters- 2007 .Denzel Washington este protagonistul principal . Filmul este inspirat din realitate şi vorbeşte despre viaţa lui Melvin Tolson, care a fost profesor la o scoala din Texas prin anii 30-40.
Filmul are multe nominalizări şi mie, personal mi-a plăcut ft. mult. Îl recomand tuturor.
2. The Reader-2008, cu Ralph Fiennes şi Kate Winslet. Este o poveste de dragoste între un tânăr german şi o femeie mai în vârstă, care va reapare în viaţa lui ani mai târziu, într-o diferită conjunctură. Mie mi s-a părut un pic forţat filmul... şi parcă nu a dus nicăieri. Are nominalizări şi are Oscar, însă nu m-a ...atins în mod deosebit.
3.Equilibrium , un gen de s.f. uşor de văzut şi ... interactiv.
Posted 21 May 2010 - 06:59 PM
am revazut La vita e bella. Este povestea unui tata evreu care e dus in lagar alaturi de sotia sa si fiul de 6 ani (asa ceva, nu se afla concret). Acolo tatal incearca sa-si pacaleasca fiul ca de fapt totul e un joc si trebuie sa isi adune 1000 de puncte pentru a se plimba intr-un tanc adevarat. Trec cu totii prin clipe de cosmar. Finalul nu il dezvalui. Sunt momente de suspans, comice, romantice, tragice. Mi-a placut foarte mult. Ultima oara l-am vazut cand aveam 12 ani si mi-a ramas intiparit in minte. Acum, dupa 10 ani, l-am revazut cu alti ochi. Merita vazut!