Ticuri Verbale
Posted 17 September 2007 - 09:59 PM
Posted 18 September 2007 - 02:28 PM
Un tip spaniol imi spunea ca la ei engleza se preda groaznic, exemplu: stiti cu totii cum se pronunta 'table'... ei sunt invatati sa pronunte la fel orice cuvant se termina cu 'table', gen 'comforTABLE'. Va suna sexy, nu? Sau ca adolescentii nu stiu sa intre in meniuri de jocuri in engleza, totul tre sa fie in spaniola.
Francezii sunt alta mancare de peste... Ei, la scoala, sunt impartiti pe categorii, daca ai un nivel mic-mediu de inteligenta, inveti spaniola sau italiana, daca esti destept, inveti engleza sau germana. Doar cei foarte invatati stiu engleza.
Posted 18 September 2007 - 04:34 PM
addict, on Sep 18 2007, 03:28 PM, said:
Un tip spaniol imi spunea ca la ei engleza se preda groaznic, exemplu: stiti cu totii cum se pronunta 'table'... ei sunt invatati sa pronunte la fel orice cuvant se termina cu 'table', gen 'comforTABLE'. Va suna sexy, nu? Sau ca adolescentii nu stiu sa intre in meniuri de jocuri in engleza, totul tre sa fie in spaniola.
Francezii sunt alta mancare de peste... Ei, la scoala, sunt impartiti pe categorii, daca ai un nivel mic-mediu de inteligenta, inveti spaniola sau italiana, daca esti destept, inveti engleza sau germana. Doar cei foarte invatati stiu engleza.
stimabile, nu stiu daca in franta e chiar cum spui tu, dar ceea ce pot sa confirm e ca am stat vreo doua luni in franta si nici dracu' nu vorbeste engleza....foooooarte rar, daca ai noroc, altfel, daca nu stii franceza, mori de foame
Posted 25 September 2007 - 07:47 PM
La concertele live ale vedetelor acestea sunt atat de lipsite de imaginatie incat nu stiu sa spuna altceva decat :
"Si acum hai sa incercam ceva impreuna..."
La faza asta imi cade paharul cu bere de plastic din mana si imi scapa si fac o ploaie de pop corn in jurul meu... pregatindu-ma sa ma implic si eu
Posted 25 September 2007 - 10:04 PM
Adi Barb, on Sep 25 2007, 05:47 PM, said:
da ce zici de "hai sa vad niste palme" sau "manutele sus,sus,sus"....sau in lipsa de conversatie"si altceva,cu ce te mai lauzi?"si eu am tic verbal chiar doua:D..."sa-mi bag pic*******" si "vere"....dar ma fac eu mare si scap de ele
Posted 25 September 2007 - 10:43 PM
Adi Barb, on Sep 25 2007, 05:58 PM, said:
Vorbeste ce vorbesti 5 minute si la sfarsit te trezesti cu : "- Serios?" "- Hai ma ca nu te cred!"
Bucurestenii astia, zau asa
Noi astia din partea Moldovei o dam cu bai. Muult, cam cat incape
Posted 23 November 2007 - 02:14 AM
Ah da. Totul era indubitabil, într-o vreme
Acu' am un adjectiv pe care-l ataşez oriunde şi oricând ... nu'l zic, nu se cade, şi denotă chestii cu pătrăţel roşu
Posted 31 January 2008 - 11:20 PM
Sună chiar penibil!
Îmi pare sincer rău ca e folosită chiar şi de cârcotaşi... şi din păcate... o repetă de "foarte" multe ori în fiecare emisiune.
Şi chiar si Mircea Badea :(
Păcat.
Posted 29 August 2008 - 10:09 PM
nu stiu ce sa zic, dar prea multe ticuri strica
pe mine ma enerveaza astia care au ticuri verbale de genul "sa-mi bag", "p**a mea", cuvinte vulgare in general.