Page 1 of 1
Limbajul Preferat
Posted 05 September 2007 - 01:29 PM
Adi Barb, on Sep 5 2007, 02:14 PM, said:
Care e limbajul preferat in care iti place sa codezi? Eu unul sunt familiarizat cu multe din ele insa nu la un nivel asa de avansat.
Personal prefer programarea web si anume html, php -> mysql si putin flash.
Personal prefer programarea web si anume html, php -> mysql si putin flash.
html nu e limbaj de programare
eu prefer php-ul, desi lucrez si in C/C++
Posted 05 September 2007 - 01:39 PM
Nu e limbaj de programare... m-am exprimat eu gresit si nu m-am facut inteles bine.
Am vrut sa se inteleaga ce prefer eu pentru ca nici flash-ul nu e un limbaj in sine... el are incorporat acel ActionScript care il aseamana cat de cat cu un limbaj de programare bineinteles nu atat de complex.
Asadar, rectific... prefer php si ma ajut uneori de html si css ca sa dau variabilelor un design cat de cat placut ochiului.
Am vrut sa se inteleaga ce prefer eu pentru ca nici flash-ul nu e un limbaj in sine... el are incorporat acel ActionScript care il aseamana cat de cat cu un limbaj de programare bineinteles nu atat de complex.
Asadar, rectific... prefer php si ma ajut uneori de html si css ca sa dau variabilelor un design cat de cat placut ochiului.
Posted 05 September 2007 - 06:40 PM
EU unu imi place php , merg pe C++ foarte putin , nu`mi place la webdesign sa folosesc flash`ul deoarece incarca greu pe pagina si mie nu`mi plac paginile incarcate cu flasuri la nesfarsit ci cele care ofera informatie rapida si buna, utilizez si html , este mai mult de munca cu el dar este mai eficient si mai sigur (
P.S. cele amintite anterior in post nu sunt limbaj de programare decat o anumita parte.. cine stie despre ce e vorba intelege cine nu oricum nu il intereseaza
P.S. cele amintite anterior in post nu sunt limbaj de programare decat o anumita parte.. cine stie despre ce e vorba intelege cine nu oricum nu il intereseaza
Posted 16 October 2007 - 10:35 PM
De curand am invatat limbajul C si mise pare cel mai bun si usor fata de pascal sau html.Parerea mea, sincer sa zic nu prea am avut treaba cu ele dar am invata putin despre limbajul html la sc si acu fiind la facultate invat limbajul C si mi se pare fiabil. Iar ce la mai bun program pentru limbajul C este Visual C++ de la Microsft.
Posted 08 May 2008 - 05:53 PM
Page 1 of 1