Ce Materii Nu V-au Placut Nicioadata?
Posted 24 October 2008 - 07:23 AM
Chimia - interesanta dar la fel over-rated
Geografia - ce sa spun, imi place istoria. La Geografie e fara indoiala mai mult de tocit decat de "invatat" logic, desi cand venea vorba de harta aveam o memorie vizuala buna, la teorie stateam prost
Posted 28 October 2008 - 10:32 AM
Economia - pt ca profesoara nu venea la ore si, implicit nu avea ce sa-mi placa.
Sportul in clasa a 11 a - pt ca aveam un profesor crizat care ne punea sa jucam numai Basket si eu sunt paralela cu jocul asta (si pitica )
In facultate - Nu mi-a placut cursul de constructii metalice - pt ca trebuia sa invatam dupa niste carti antice iar proful nu explica nimic... si sportul, pt ca profa ne punea sa alergam din patratica in patratica la fluierul ei, cam asta intelegea ea din "conditie fizica"
Posted 29 October 2008 - 09:32 PM
Nu imi place sportul, muzica, desenul(cu toate ca am talent la desen)-dar mai tare ma scotea din minti profa de muzica, educatie pentru sanantate, Tic-ul ( in clasa a 10-a, din punctul meu de vedere o materie inutila o data ce faci informatica), istoria( o detest ) si religia( o detest pe profa ), psihologia( prea crizata profa)...that's all cred
Posted 30 October 2008 - 02:15 PM
In liceu: sportul
In facultate: uhm. dubios. cred ca mi-am ales facultatea potrivita pentru ca mi-au placut toate
master: aici eroare. pana acum nu-mi place nici una. am nimerit la un master cu prea multa filosofie si ma omoara!
Posted 30 October 2008 - 03:52 PM
Nu imi place sportul
sportul??!!! de ce?
Posted 30 October 2008 - 04:43 PM
In clasele 7-8 am iubit chimia, in liceu in schimb am urat-o! Incepand din a 9-a chimia organica, lipsind la orele de la inceput, n-am mai inteles chiar nimic, oricat as fi incercat!
Ar mai fi si latina. Nu m-am straduit deloc sa o pricep.
Nu mi-au placut nici fizica si nici modelajul. (fiind la liceu de arte plastice, modelam diverse in lut. mi-a fost mereu scarba de pamantul ala!)
Iar in liceu... logica si economia. Mai ales economia!
Cam atat.
Posted 06 November 2008 - 03:58 PM
Pentru ca o detest pe profa de sport, si nu imi place sa joc basket, sau sa fac ce spune ea
Posted 09 November 2008 - 08:46 PM
Matematica imi place doar atunci cand o inteleg...ceea ce inseamna ca ar trebui sa ma straduiesc mai mult....
Fizica nu imi place de niciun fel!!! Nu o pot pricepe...si mai e si o chestie psihologica...Imi plac micile mistere ale vietii....Si chiar ma seaca cand la fizica se dau explicatii la orice...curcubeu...stele...si altele.
In generala nu mi-a placut sportul pentru ca aveam niste colegi foarte rai care ma excludeau de la orice joc...Dar acum imi place
P.S.: astept si intrebarea : "Ce materii va plac?"
Posted 11 November 2008 - 03:52 PM
mie imi place baschet-ul, este un sport frumos eu am noroc ca profu` de sport e super de treaba si e dirigu` meu
Posted 11 November 2008 - 11:33 PM
La facultate imi plac cam toate, sper doar sa renunte profii sa ne mai dea teme de scris stiri pt ca sunt greu de gasit - fiind simpli studenti si nu jurnalisti, nu te baga nici naiba in seama daca ceri informatii pe o tema.
Posted 01 July 2009 - 06:43 PM
Te inteleg perfect si eu am o problema cu latina...si cu profa fosta profa, thanks God
waaaw...mai stiu eu pe cineva care are ceva cu istoria istoria e una din materiile mele preferate poate pt ca am dat la isto si am mers la olimpiada...si-mi placea cum povestea profu` totul..nici nu-ti venea sa mai scrii
Posted 02 July 2009 - 01:58 PM
prea complicata
Suntem de acord urasc geogra