Si Eu Pe Aici Intrebari sau raspunsuri , fiecare cum doreste
Posted 04 June 2009 - 04:40 AM
CITAT(waltzu' @ Jun 4 2009, 01:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
draga mea..cand povesteam mai bine cu voi, mi-a picat netul
mama lui de neeeeeeeet
da-mi un pupic sa-mi treaca. :(
mama lui de neeeeeeeet
da-mi un pupic sa-mi treaca. :(
eu am repetat pana acu pt examen la metodologie . sa ma pun la somn pana la 10 dar mi e ca nu ma scol dupa sper sa iau nota mare si la asta
Posted 04 June 2009 - 05:23 PM
eu cam oscilez la activitati . intr o luna fac o chestie in alta altceva...
filme alea romantice ... pt aia pragmatici reumatice...
tre sa recunosc ca daca ma pune sa fac o lista de filme cineva nu stiu ... daca stau si mi zice unu de filmu nush care ma apuc sa zic si eu sa zic l am vazut .. da stiu..... sunt zapacita la ora asta
de regula mi plac alea romantice de actiune si sf
e romantic sa vezi dovezi de iubire , fain sa inveti ceva din arte martiale si incintant sa observi ca totul e posibil
50 th dates e dragutz totusi sa stea ala sa i aduca minte cine e si sa o recucereasca zilnic asta e romantico science fiction
filme alea romantice ... pt aia pragmatici reumatice...
tre sa recunosc ca daca ma pune sa fac o lista de filme cineva nu stiu ... daca stau si mi zice unu de filmu nush care ma apuc sa zic si eu sa zic l am vazut .. da stiu..... sunt zapacita la ora asta
de regula mi plac alea romantice de actiune si sf
e romantic sa vezi dovezi de iubire , fain sa inveti ceva din arte martiale si incintant sa observi ca totul e posibil
50 th dates e dragutz totusi sa stea ala sa i aduca minte cine e si sa o recucereasca zilnic asta e romantico science fiction
Posted 06 June 2009 - 01:36 PM
CITAT(Vali Ilfoveanu @ Jun 6 2009, 08:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
iti place Bucurestiul sau te-ai muta in alt oras?
m as muta dar deomcadata am treaba p aci
Posted 06 June 2009 - 09:06 PM
CITAT(Rhini @ Jun 6 2009, 09:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
nu am de gand la mare
stai acasa si te joci cu papusile ?