Page 1 of 1
Cand Ati Fost Ultima Data La Teatru?
Posted 05 October 2007 - 11:04 PM
Ultima oara, acum cateva luni, o trupa de amatori au scos o piesa de teatru la ''Crucea si Pumnalul'' scrisa de David Wilkerson.
Si eu ies cu un zambet pe buze de la teatru. Si imi plac mai mult ca filmele. Altfel e cand ii vezi pe actori interactionand live.
Si eu ies cu un zambet pe buze de la teatru. Si imi plac mai mult ca filmele. Altfel e cand ii vezi pe actori interactionand live.

Posted 13 October 2007 - 11:58 AM
Cred ca prin clasa a XI-a. Adica, de vreo 4 ani. Nu am mai mers pentru ca teatrul din orasul nostru este unul amarat si ofera conditii nasoale de vizionare. Vara e prea clad, iarna prea frig, probleme cu luminile, cu sunetul, etc.
Oricum....de cate ori am mers am fost incantata. Pacat de actorii romani, ca nu sunt apreciati la adevarata valoare.
Oricum....de cate ori am mers am fost incantata. Pacat de actorii romani, ca nu sunt apreciati la adevarata valoare.
Posted 30 October 2007 - 06:50 PM
Să mă laud ?!?
Am fost vara asta la teatrul Shakespearian şi am văzut "Zadarnicele chinuri ale dragostei"
Man, what a show! Exact în nasul meu jucau, la un metru de mine. A fost minunat.
Ataşez mai jos o poză facută la Glob in pauza dintre acte 
IMG_4891.jpg (1.19MB)
Number of downloads: 6

Man, what a show! Exact în nasul meu jucau, la un metru de mine. A fost minunat.

Number of downloads: 6
Posted 03 May 2009 - 09:57 AM
De foarte mult timp, cu toate ca imi place teatrul, dar de fiecare data cand vreau sa ajung la teatru se investe ceva si nu mai am timp. Dar, avand in vedere ca la scoala organizam un teatru forum si am si eu un rol in el o sa ajung si in acelasi timp o sa joc curand.
Posted 20 May 2010 - 12:03 PM
ultima data a fost acum multi ani, nici nu mai tin minte anul exact...dar cu bucurie spun ca am fost sambata trecuta la Opera Romana din Bucuresti la spectacolul "La Traviatta", si ceea ce parea la inceput extrem de plictisitor s-a dovedit a fi ceva extraordinar de frumos.
Page 1 of 1