Anca_stelista4ever
Posted 14 July 2008 - 01:29 PM
pinturicchio, on Jul 14 2008, 02:27 PM, said:
pfff...mai bine te lasam ca pe tine bine, ia Steaua si Juventus ambele, ajung in finala, termina egal, bat penalty-uri pana dimineata si pana la urma se satura aia sa-i tina acolo si le da trofeul la ambele
as e mai bine imi place cum gandesti apara Zapata si Gigi pana o sa le fie rau
Posted 14 July 2008 - 01:39 PM
pinturicchio, on Jul 14 2008, 02:31 PM, said:
Pana cand e randul lui Banel sa execute, trimite mingea la vreo 2 km de stadion si nu mai au cu ce sa bata penalty-uri stiu, sunt rau
da esti rau saracu` Banel isi da sufletu` pe teren si u uite cum il tratezi mereu ai avut ceva cu el..saracu` Banel
alte intrebari?
Posted 14 July 2008 - 01:41 PM
Posted 14 July 2008 - 01:53 PM
Anca_stelista4ever, on Jul 14 2008, 02:47 PM, said:
pai imi mai place baschetul...sa joc .....handbal doar sa ma uit din cand in cand si wrestlingul tot asa din cand in cand
wrestling-ul deci in primul rand, ala nu e sport si in al doilea rand, nu se cuvine pentru o domnisoara sa urmareasca asa ceva hmm..cred ca stiu cinte ti-a bagat idei de-astea in cap
Posted 14 July 2008 - 01:55 PM
pinturicchio, on Jul 14 2008, 02:53 PM, said:
wrestling-ul deci in primul rand, ala nu e sport si in al doilea rand, nu se cuvine pentru o domnisoara sa urmareasca asa ceva hmm..cred ca stiu cinte ti-a bagat idei de-astea in cap
cine cine? ma gandesc eu la cineva..dar daca te gandesti si u la acel cineva..nu e e si ala un sport cum sa-l bat pe varmiu daca nu ma mai uit din cand in cand la wrestling
Posted 14 July 2008 - 04:22 PM
Posted 14 July 2008 - 09:12 PM
pai engleza imi place in principal...de cand eram mica invat....dar in ultimul timp am cam uitat sa mai citesc ceva in engleza..si trebuie sa mai invat putin....engleza invat din placere nu ca ma pune cineva ....pai stiu putina spaniola din telenovele dar in ultimul timp nu prea am urmarit ....stiu si franceza ca fac la scoala....nu-mi place...poate franceza e o limba frumoasa..dar profesoara care preda nu este buna deloc si de asta nu-mi place franceza
pai intrebati-ma
pai intrebati-ma