Page 1 of 1
Fantome Surprinse In Fotografii
Posted 17 July 2008 - 01:19 PM
Nah, daca ziceti ca si vocile fantomelor sunt niste prostii, pentru cei sceptici (si nu numai), mai ofer niste "prostii" de dezbatut Pe mine ma intereseaza subiectul si sunt curioasa daca chiar exista o energie care sta asupra unui om ca o amprenta. Nu mi se pare o teorie incredibila, asa ca obisnuiesc sa caut dovezi. Cat mai credibile
Filmuletul de mai jos mi se pare destul de interesant. Prezinta fotografii in care au fost surprinse "fantome". Astept pareri
p.s. stiu ca fotografiile pot fi prelucrate, insa sunt unele mai vechi, dintr-o perioada in care nu cred ca prelucrarea lor era posibila intr-o astfel de maniera
Posted 13 December 2008 - 11:53 AM
CITAT(Adi Barb @ Nov 20 2008, 10:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu daca ma uit la nori cateva minute vad foarte des un om care seamana cu Spider Man. Sunt convins ca e el. O sa ii fac si poze.
esti rautacios Adi Barb
Oricum, vad ca filmuletul e italian, italienii sunt chiar mai amatori de paranormal decat romanii, iar majoritatea pozelor se vede clar ca sunt trucate, in altele este pur si simplu pozat fum, praf sau foc, iar in altele personajele spre care se arata cu sageata, sunt chiar tablouri
Posted 05 April 2009 - 08:27 PM
CITAT(addict @ Apr 5 2009, 06:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Spirite or exista, dar ma indoiesc profund ca ochiul uman le poate vedea vreodata, nu mai discut de fotografiere.
perfecta dreptate!
Page 1 of 1