Page 1 of 1
Cainele Sau Pisica? Ce preferi?
Posted 10 October 2007 - 10:45 AM
De obicei se spune ca un caine este cel mai bun prieten al omului, dar o pisica este mult mai usor de intretinut si iti ofera si ea multa iubire. Despre restul animalelor de companie nu prea stiu ce se spune.
Eu am ambele animale ca animale de companie (stau la casa, deci imi e mai usor).
Voi ce alegeti?
Posted 07 November 2007 - 09:20 PM
Eu stau la bloc si cu toate astea am 5 pisici si o catelusa. Am votat pisica si caine. Sunt la fel de greu de intretinut. Daca te gandesti cat par lasa o pisica... si cat de des trebuie scos afara un caine... e destul de dificil sa aleg care e mai greu de crescut. Binenteles ca difera situatia de la un caine mare la unu micut. Dar pisicile toate lasa par, toate trebuie periate si spalate si avut grija de ele.
E bine sa ai cel putin un animalut de companie. Iti schimba felul de a gandi si te face mai bland, asta desigur daca nu esti bolnav mintal.
E bine sa ai cel putin un animalut de companie. Iti schimba felul de a gandi si te face mai bland, asta desigur daca nu esti bolnav mintal.
Posted 08 November 2007 - 09:11 PM
io am votat si caine si pisica...am pisica si mi-e tare drag de ea desi prefer cainii de felul meu...am avut caine de cand ma stiu...dar ultimul mi-a murit si nu imi mai permite timpul sa ingrijesc un caine...sunt plecata toata ziua de acasa si nu as avea timp sa il educ si sa ii ofer tot ce are nevoie...
Posted 22 May 2008 - 07:23 PM
catelusii .. fara nici o urma de indoiala.
al meu e cel mai cel Lord de pe lume..si destept, si jucaus, si afectuos..bine..si incapatanat deh - denota personalitate puternica, manca-l-ar mama
nu prea im plac pisicile ca sunt prea lipicioase - si asta numai cand le pica ceva - ..perfide, egoiste, zgarie rau si fara sa maraie initial..ba altele si musca asa pe nepusa masa ... aaa..si mai greu s ae duci cu tine peste tot..cu sau fara lesa:D
Page 1 of 1