Probleme
Posted 16 September 2007 - 11:13 PM
eu am avut .. dar de fiecare data era de la banda mea externa, papata in totalitate de uTorrent :blushing:
a, da, am mai avut momente cand cu quick edit se bloca (please wait while your message is sent .. forever), desi la full edit mergea cu viteza fulgerului.
a, da, am mai avut momente cand cu quick edit se bloca (please wait while your message is sent .. forever), desi la full edit mergea cu viteza fulgerului.
Posted 21 September 2007 - 03:56 PM
Posted 23 September 2007 - 01:30 AM
nu stiu daca e chiar o 'problema' dar...ceva nu e in regula cu skinul in romana si nu-mi place deloc cum arata o portiune...watch
Attached File(s)
-
problemaforum.JPG (133.17K)
Number of downloads: 10
Posted 09 October 2007 - 11:00 AM
Profu, on Sep 23 2007, 02:30 AM, said:
nu stiu daca e chiar o 'problema' dar...ceva nu e in regula cu skinul in romana si nu-mi place deloc cum arata o portiune...watch
Am remediat aceasta mica problema de css si acum arata la fel pe toate versiunile de browser.
Daca mai apar altele nu uitati sa le scrieti aici.
Posted 09 October 2007 - 12:20 PM
Imi merge foarte greu cand dau reply... sa fie de la forum sau de la conexiunea internetului pentru ca sta un minut pana imi deschide o pagina si de cele mai multe ori n-o mai deschide deloc imi da eroare iar daca deschid doua pagini in acelasi timp moare........
Posted 09 October 2007 - 04:56 PM
Alexandru Ionescu, on Oct 9 2007, 01:20 PM, said:
Imi merge foarte greu cand dau reply... sa fie de la forum sau de la conexiunea internetului pentru ca sta un minut pana imi deschide o pagina si de cele mai multe ori n-o mai deschide deloc imi da eroare iar daca deschid doua pagini in acelasi timp moare........
aceasta problema nu are cum sa tina de forum decat foarte rar daca sunt probleme la server. in cazul unor probleme planificate, forumul se trece in mod off-line caz in care apare un mesaj de atentionare.
asa ca cel mai probabil problema e la conexiunea ta
Posted 20 January 2008 - 11:20 AM
1. Nu ar trebui sa tina cont de nr de postari decat titlul preferential. Motto-ul se schimba din panoul meu - editeaza informatiile profilului sau din profil, setari -> Motto-ul personal. Daca nici asa nu merge, imi dai motto-ul mie si ti-l modific eu.
2. ti-am rezolvat-o eu
2. ti-am rezolvat-o eu