Nickul Tau
Posted 01 October 2007 - 10:58 PM
Profu, on Oct 1 2007, 11:55 PM, said:
Cu respect, dom'profesor, dar cum ii invatati pe altii ceea ce nu stiti?
Scuze de offtopic, da' nu m-am putut abtine!
PS
Am inteles ideea, dar tot nu m-am putut abtine
Posted 02 October 2007 - 02:48 PM
În mitologia egipteană, Maŕt era zeiţa adevărului, a dreptăţii şi a armoniei cosmice, personificarea ordinii divine. Avea de asemenea un rol major în cultul funerar şi în judecarea decedatului la Curtea Dreptăţii dominată de Osiris. Se spune că, obişnuia să pună o pană in balanţă cu inima decedatului. Dacă acesta trăise conform legilor zeitei Maat, inima era uşoara şi nu atârna în balanţa. Dacă decedatul nu trăise în adevar şi armonie, pe placul zeiţei Maat, balanţa se înclina în defavoarea lui. Inima sa urma să fie devorată de o fiinţă malefică monstruoasă - Ammut. Maat este reprezentată ca o femeie care poartă în păr pene ale adevărului. În unele reprezentări ea este îngenuncheată cu braţele larg deschise precum nişte aripi. În perioada Noului Regat, faraonii au început să incorporeze numele zeiţei Maat titlului lor şi să susţină că viaţa lor se desfăşoară conform regulilor zeiţei Maat.
Posted 02 October 2007 - 04:53 PM
Posted 04 October 2007 - 10:56 PM
eu unde am conturi ,am ori dark_angel,ori mikcael
dark_angel e varianta mea pt vampiri,si dupa cum v-ati dat seama ,sunt atras de vampiri. am vazut interviu cu un vampir de vreo 3 ori si am citit carti de anne rice.
Posted 08 October 2007 - 07:23 PM
http://www.youtube.c...h?v=cSoDgfoVlcQ
Attached image(s)
Posted 27 October 2007 - 08:02 PM
Angel, on Oct 23 2007, 06:35 AM, said:
Eu am gasit Ydeea pe un forum, a apraut acum cateva zile nickul....nu conteaza care..forum, am gasit si nickul unei prietene de pe alt forum, pe un al treilea forum si am gasit Titlul meu preferential "Essenziale", ca username , de ieri incoace, pe un al 'nspelea forum! Eu sunt Ydeea si Essenziale, uneori Arrivederci, dar nu altcineva!
Posted 05 November 2007 - 09:48 AM
dark_angel, on Oct 4 2007, 10:56 PM, said:
Deci asa! Si mai esti si din Cluj, ca si mine (cand nu sunt la Roma sau Nice), deci Transilvania e 'tara' muma....nu-i asa? Vampiri...hai cu "ei' la Cinematografie! Bun nickname, ca sa fim on topic!
Posted 26 November 2007 - 11:53 PM
I can see it now, prin '98-'99(?), dupa un meci palpitant de starcraft pe vechea retea bnc (ahh... good times) cum urla unul dupa mine "praetor phoenix"... mi-a placut cum suna prima parte... da stiu, geek culture )
Posted 12 January 2008 - 10:10 PM
Profu, on Oct 1 2007, 10:55 PM, said:
Daca e asa, atunci inseamna ca-mi permiti sa te corectez. Forma corecta este "infatuarea", nu imfatuarea.
acum, revenind la subiect, Dani Quinn este eroina unei carti pe care am citit-o acum multi ani, dar care mi s-a parut ca seamana destul de bine la caracter cu mine. De aia i-am adoptat numele. Scurt si la obiect
Posted 20 January 2008 - 10:37 AM
Si cine doreste sa-mi atraga atentia ca din punct de vedere ortografic, corect se scrie "quovadis", nu o sa-l contrazic....in latina suburbana insa, se accepta si formularea "qvovadis"...