In Trafic
Posted 08 September 2007 - 02:39 AM
In trafic ma enerveaza faptul ca de cand cu contorizarea semafoarelor in toata Romania... soferii impacientati si nerabdatori se grabesc sa claxoneze anuntand anticipat pe cei din fata venirea semnalului "verde".
Cum explicati acest gest? Sa fie vorba de o simpla nervozitate? Subestimarea colegilor din fata de daltonism? Obervarea in oglinda retrovizoare a celui din fata ca este femeie si ca poate nu va pleca la timp?
Posted 10 September 2007 - 09:45 PM
te claxoneaza ca sa fii deja in viteza, si masina sa inceapa sa ruleze, sa treaca intr-un verde un nr. cat mai mare de masini posibile...
nu stiu cum pare in alte orase dar in buc se aduna cate o suta de masini la unele semafoare...ce sa faci ?
am prins semafoare de 5-6 ori...sa le prind de 10-15?
Posted 11 September 2007 - 09:08 PM
Dani Quinn, on Sep 10 2007, 10:49 PM, said:
Iei marul de langa frana de mana si te relaxezi un pic zambind la cei care probabil se agita si se enerveaza.
Breath, on Sep 10 2007, 11:48 PM, said:
Bine ca nu ai spus si ce numere ai la masina... poate sunt multi "curcani" pe urmele tale
Am glumit ...
Desi sunt convins ca nu au cum sa te prinda.
Posted 12 September 2007 - 06:17 PM
Ma enerveaza in trafic soferii de pe Microbuzele de transport in comun. Conduc prea riscant si au prea multa incredere in ei. Foarte multe accidente provoaca aici in Craiova.
Posted 13 September 2007 - 08:31 AM
dar fiind mana in mana cu politia nu le face nimeni absolut nimic...
in bucuresti ? tragi si tu frana de mana, te dai jos, iei bata de baseball sau cheia franceza, si ii crapi in far, un geam, parbrizul, etc....
DESI se mai intampla si asa, in practica s-ar fi ales numai cu un potot de urari de bine la adresa familiei, prietenilor, prietenei, calendarului crestin ortodox si a obiectelor bisericesti, gen : anafora, cristelnita, grijanie, acatistu'....etc
Posted 13 September 2007 - 09:40 AM
intr-o coloana de 100-200 de masini pe 4-5 benzi, sa-l traga pe unul pe dreapta ca i-a tait fata altuia ? sau ca n-are centura pusa ?
chiar nu au cum sa dirijeze circulatia, pentru ca mai mult o incurca.
asa la un galben intermitent sau semafor stins, te mai bagi, te mai strecori, etc...
Posted 13 September 2007 - 09:43 AM
Posted 19 September 2007 - 11:14 PM
Inca o chestie. Tampitii care, pe o strada ingusta, deschid portiera, ei fiind parcati. Deci tu ori pui frana, ori tragi de volan sa-l ocolesti.
Si mai e o specie de nesimtiti, care ocolesc o intreaga coloana de masini, se pun langa primul, si cand e liber pleaca primii. Ar merita o poza sau filmati, si trimise inregistrarile la politie.
By the way, politaii care stau in intersectii doar pentru a pescui amenzi mi se par jalnici. Sa-si miste fundul din masina si sa dirijeze circulatia nu le da prin cap
Posted 09 October 2007 - 04:44 PM
Posted 23 November 2007 - 01:55 AM
Alexandru Ionescu, on Oct 9 2007, 04:44 PM, said:
Posted 26 December 2007 - 02:47 AM
Prin Pitesti nu sunt cine stie ce probleme, ma enerveaza doar cand sunt pe o zebra si vine unul din stanga spate (ei au verde) nerabdator gata sa dea peste mine doar sa treaca el mai repede.
Posted 05 January 2008 - 12:11 PM
a franat si can l-am depasit a inceput sa vina dupa mine sa-mi faca semn sa trag pe dreapta..."sa-mi zica el ceva..."
Posted 05 January 2008 - 03:59 PM
Daca sunt mai multi ? Daca ma urmaresc pana acasa si m-asteapta 20 de insi cu rangi in mana ?
etc...
Stii bine ca in orasul tau e riscant sa bati...
Posted 29 June 2008 - 11:10 AM