Sotul vine acasa pe la ora 3 dimineata, beat mort si tinand o rata in mana. Intra in casa si-si vede sotia furioasa si treaza in pat. Sotul zice: ce zici de vaca asta? Sotia incepe sa urle si-i spune: esti atat de prost ca nici nu stii sa faci diferenta dintre o vaca si o rata!! Sotul spune: calmeaza-te, draga, vorbeam cu rata nu cu tine.

Neil Armstrong ajunge pe luna si spune: un pas mic pentru mine, un pas urias pentru omenire, mult noroc domnule Smith. La intoarcerea pe pamant, jurnalistii l-au intrebat: cine este domnul Smith? Armstrong spune: domnul Smith este vecinul meu, casatorit de 50 de ani cu doamna Smith. Copil fiind, auzeam mereu cum el isi implora sotia sa-i faca sex oral si ea raspundea mereu: o sa-ti fac sex oral in momentul in care copilul vecinilor o sa ajunga pe Luna

Intr-o dimineata, locatarii unei scari de bloc se trezesc intr-o harmalaie de nedescris. Dau fuga afara si ce sa vezi: Bula tinea o femeie suspendata deasupra balconului si se lupta cu ea. Vecinii au inceput sa strige: Bula, lasa femeia in pace, ai innebunit? Dupa vreo 15 minute de lupte aprige, femeia se izbeste de caldaram. Vecinii, terifiati, se duc peste Bula sa le dea explicatii. Bula zice: ce aveti fratilor, ce-ati sarit asa, era soacra-mea!! La care un vecin zice: si a-ti vazut ce bine se tinea scarba de marginea balconului?

Ce facura oltenii cand descoperira franzela? O mancara cu paine

Doua blonde discuta: fataaaa, azi mi-am facut un test de sarcina! Cealalta spune: si au fost grele intrebarile?

Un italian vine in Romania si i se face pofta de femei. Se duce el si racoleaza o prospatura de la coltul strazii si ajung in camera de hotel. Fata se dezbraca si incepe sa se unga cu ulei de corp prin zonele intime. Italianul, mirat, o intreaba: Ma per che? Fata zice: per alunecare. Italianul isi scoate lantul de aur de la gat si il infasoara pe organul genital. Fata zice: ma per che? La care, italianul: per non derapare

Se face showroom de prezentare a organelor genitale feminine si masculine. Ion se duce la showroom-ul dedicat expozitiei de organe feminine si dupa ce pierde toata ziua acolo, vine acasa. Maria il intreaba: si cum fu, Ioane, la expozitie? Ce vazusi acolo? Ion zice: Vazui, Marie, toate categoriile de organe. Multe si frumoase, care mai de care. Si ca a mea vazusi acolo? Vazui, Marie, erau expuse si ca a ta, asa mai la fereala de ochii lumii, nu prea le cumpara nimeni. A doua zi, se duce si Maria la expozitia de organe masculine. Seara vine acasa si Ion e nerabdator sa afle ce vazu Maria la showroom. Ei, ce era pe acolo Marie? Uite, ce sa fie, de toate formele si marimile, unele mai aratoase decat altele. Si ca a mea nu vazusi? Ba da, Ioane, vazui, se vindeau cu 5 lei legatura