Avraam a fost pus la incercare, Dumnezeu oricum l-a oprit sa jertfeasca pe fiul sau si a gasit un inlocuitor, un miel, acesta prefigureaza pe Isus, Mielul lui Dumnezeu. Domnul Isus este numit Mielul lui Dumnezeu!
Despre Biblie cat de veritabila este biblia?
Posted 25 September 2010 - 01:42 PM
In primu` rand nu va dau voie sa ma judecati pentru ceea ce o sa scriu si nici sa ma criticati.
Este un forum fiecare isi da cu parerea! Nu astept nici un raspuns de la nimeni!
Deci parerea mea despre biblie e clara : O carte scrisa de cineva pentru a manipula mai multa lume.
Deci reamintesc ca nu ma intereseaza ce o sa comentati in legatura cu ceea ce am scris deci nu va obositi.
Meris!
Este un forum fiecare isi da cu parerea! Nu astept nici un raspuns de la nimeni!
Deci parerea mea despre biblie e clara : O carte scrisa de cineva pentru a manipula mai multa lume.
Deci reamintesc ca nu ma intereseaza ce o sa comentati in legatura cu ceea ce am scris deci nu va obositi.
Meris!
Posted 08 July 2011 - 05:11 AM
Puma, on 25 September 2010 - 03:42 AM, said:
In primu` rand nu va dau voie sa ma judecati pentru ceea ce o sa scriu si nici sa ma criticati.
Meris!
Meris!
Asa credeam si eu pana cand am citit-o. Tu ai citit-o Alin? Eu zic s-o citesti si atunci poti sa-ti dai cu parerea. Eu m-am schimbat radical dupa ce am citit-o, dintr-un ateu am devenit un slujitor al Dumnezeului Bibliei.
Poti aculta aici marturia mea: http://paginacrestin...udiopartea1.mp3
http://paginacrestin...udiopartea2.mp3